Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera Kandidatgrad i interiørdesign
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Kandidatgrad i interiørdesign

Valencia, Spanien

1 Years

Spanish

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.850 / per year

På campus

Introduktion

Officiel grad: kandidatgrad i interiørdesign
Varighed / ECTS: 1 år / 60 ECTS
Steder / Campus: 25 / Alfara
Undervist på: spansk
Modalitet: Ansigt til ansigt

Jeg leder til
koordination
Akademiske gebyrer og tilskud
Kandidater, eksamensbeviser eller kandidater inden for arkitektur, design, kunst, højere ingeniørvidenskab i industriel organisation og fagfolk med gennemprøvet erfaring. Samt andre højere eller mellemste grader relateret til aktiviteten.

Ignacio Juan Ferruses

Tjek de akademiske priser for denne Master. San Pablo CEU University Foundation er den uddannelsesinstitution, der afsætter mest penge i Spanien til at investere i stipendier og tilskud.

Hvad gør os anderledes?

1. 25 års erfaring

Højskolen for teknisk uddannelse har 25 års erfaring i uddannelse af designere og 10 års erfaring med uddannelse af arkitekter. Denne kandidatgrad er en forbindelse af begge discipliner og skaber en ny udvikling inden for interiørdesign. Kommercielle og cateringrum, rum til udstillinger og begivenheder, professionelle og virksomhedsrum, rehabiliterede rum osv. De vil være genstand for undersøgelse og forslag med det formål at træne den studerende i det specifikke område inden for interiørdesignprojekter.

2. Kvalitetstræning og faglig karakter

Kandidatuddannelsen inkluderer teknisk, konceptuel viden, værktøjer og administrative og deontologiske aspekter i en første gruppe af 4-måneders træningsmoduler. Det sidste træningsmodul, der har samme varighed, svarer til projektområdet, hvor projekter fra hvert af de studierektorer, der er foreslået med fagfolk på topniveau, vil blive udviklet for at garantere uddannelsens kvalitet og masterens faglige karakter.

3. Leadership Program integreret i Master

Denne kandidatgrad inkluderer Leadership Program fra Center for Creative Leadership (CCL), en af de førende lederuddannelsesinstitutioner i mere end 120 lande.

CCL-uddannelsen er blevet anerkendt blandt de 10 bedste i verden af Financial Times. I Spanien kan dette program kun tages på CEU-kandidatuddannelserne.

4. Opdatering af titel ti

Denne master inkorporerer tjenesten Ten Update. I CEU-UCH har den studerende, der har afsluttet en ti-opdateringsgrad, fri adgang i løbet af de næste 10 år til det opdaterede indhold af pensum gennem hans intranet, samt til visse aktiviteter, seminarer, workshops og masterclass, der er udføre som en del af Master eller Own Title. Hvert kursus informerer universitetet alle tidligere studerende om titlen på det nye indhold og de tilgængelige aktiviteter.

Hvad er en officiel master eller universitetsmester?

  • Universitets (eller officielle) kandidatgrader er verificeret og certificeret af det kompetente organ (National Agency for Quality Assessment and Accreditation, ANECA), under Uddannelsesministeriet. I modsætning til selve graden, der verificeres af universitetet selv.
  • Som officiel er det godkendt og anerkendt i ethvert land i det europæiske område for videregående uddannelser.
  • Den officielle grad giver mulighed for fremtidig adgang til et ph.d.-program.
  • Den officielle mester tildeler point i Public Administration-konkurrencer eller konkurrencer, mens de egne titler punkterer som løbende træning. I erhvervslivet er begge lige gyldige.

href = "https://www.uchceu.es/estudios/posgrado/master-universitario-diseno-interiores

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål