Keystone logo
CEUMA University (Universidade Do Ceuma (UNICEUMA))

CEUMA University (Universidade Do Ceuma (UNICEUMA))

CEUMA University (Universidade Do Ceuma (UNICEUMA))

Introduktion

Siden 1990, da dets bane begyndte, har investeringer i fysisk infrastruktur og i det pædagogiske omfang baseret på kvalitet resulteret i tradition og troværdighed. Det adskiller Ceuma University i undervisning, forskning og professionel udvikling.

Rutinen på campusser er ret varieret med muligheder, der tilføjer flere motivationer til akademiske aktiviteter. Minishopping til måltider eller snacks, bankkontorer, skønhedssaloner, butikker, opholdsrum, fitnesscenter, olympisk center, swimmingpools og fri adgang til wifi-netværk. Det åbne område er værdsat for behagelige, skyggefulde og tavse firkanter, ideer til læsning og socialt samvær, og den ekstrafaglige kalender tilbyder kulturelle begivenheder hele året, såsom boglanceringer, skuespil, film og vernissages.

Her har du mere end 30 muligheder i Graduering eller Fjernundervisning på campus til bachelor-, Licenciatura- eller teknologutdannelse. Det valg, du træffer, afhænger kun af din evne, din interesse og dine drømme. Succesen med din professionelle fremtid starter nu.

Placeringer

  • São Luís

    Avenida São Luís Rei de França,50, 65065-470, São Luís

    Spørgsmål