Keystone logo
© Ulf Palm
Chalmers University of Technology

Chalmers University of Technology

Chalmers University of Technology

Introduktion

Studere på svensk vis på Chalmers University of Technology

Chalmers University of Technology er et af Skandinaviens mest respekterede universiteter, der tilbyder en omfattende uddannelse inden for videnskab, ingeniørvidenskab, teknologi og arkitektur, og som konsekvent rangerer højt blandt verdens bedste universiteter. Chalmers er et kendt navn i Sverige og betragtes som det mest velrenommerede og velkendte universitet i landet.

Når du studerer på Chalmers University of Technology, bliver du en del af en rig og mangfoldig kultur, der går helt tilbage til 1829. Ud over faciliteter og fakultetet i verdensklasse er studielivet fuld af sjov og eventyr med hundredvis af klubber og foreninger, der tilbyder alt fra ballonflyvning, robotteknologi og jazz til teater- og sportsklubber. Denne side af studielivet er dybt forankret i Chalmers -ånden, og mere end halvdelen af vores studerende er involveret i universitetets kulturelle liv på denne måde.

Og når det gælder uddannelse og forskning på Chalmers, vil du opleve, at du er helt på forkant med udviklingen på dit område. Med mere end to århundreders ekspertise, der er blevet opdateret med moderne infrastruktur og undervisningsmetoder, vil du her møde en helt særlig måde at gøre tingene på. Når du studerer på Chalmers, lærer du at tænke selvstændigt og bruge ingeniørmetoder på innovative måder til at tackle de største udfordringer, som samfundet står over for, lige fra klimaforandringer til den digitale revolution. Vi opmuntrer din kreativitet og tror på vigtigheden af at tænke frit. For at fremme åbenhed og samarbejde mellem studerende og lærere arbejder vi med en klassisk skandinavisk atmosfære, som er uformel og ikke-hierarkisk - på svensk vis.

Og når du studerer på Chalmers, får du ud over en uddannelse i verdensklasse også mulighed for at bo i en af de mest fantastiske og særprægede byer i hele Europa. Vores campus ligger lige i hjertet af Göteborg på Sveriges smukke vestkyst - en af verdens grønneste byer, der er bygget op omkring skove, søer, øer og floder. Men Göteborg er også berømt for sin unikke sociale atmosfære - en perfekt blanding af charme fra en lille by og energi fra en storby. Göteborg er konsekvent rangeret som den venligste og mest omgængelige by i Sverige og har en spontan og afslappet atmosfære, der adskiller den fra mange andre universitetsbyer i Skandinavien og Europa.

Bæredygtighed, iværksætteri og lighed er væsentlige aspekter af alt, hvad vi gør hos Chalmers. Gennem projektbaserede opgaver giver vi praktisk erfaring i samarbejde med fokus på at anvende teoretisk viden til at løse aktuelle og fremtidige problemer. Vi har fremragende forbindelser med mange relevante industrielle og sociale partnere, herunder lokale giganter som Volvo, SKF og AstraZeneca, hvilket sikrer, at vores forskning og uddannelse altid er tæt forbundet med virkelighedens udfordringer og anvendelser. Vores globale fokus tiltrækker studerende og medarbejdere fra omkring 70 lande, og vi tilbyder omkring 40 masteruddannelser, der undervises udelukkende på engelsk - og som forbereder dig til en virkelig international karriere.

Chalmers University of Technology er et spændende og dynamisk universitet i en smuk og unik by. Vores motto er i dag det samme som i 1829: Avancez - fremad.

Placeringer

 • Gothenburg

  Chalmers University of Technology

  • Lindholmen

   Hörselgången,4, 417 56, Lindholmen

   • Kungsbacka V

    Observatorievägen,90, 439 92, Kungsbacka V

    Spørgsmål