Keystone logo
Chalmers University of Technology MSc i infrastruktur og miljøteknik
Chalmers University of Technology

MSc i infrastruktur og miljøteknik

Gothenburg, Sverige

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 160.000 / per year *

På campus

* studieafgifter for studerende uden for EU/EØS

Introduktion

Civilingeniører spiller en afgørende rolle i at udvikle infrastruktur og støtte menneskelig udvikling på en bæredygtig måde. Spørgsmål som jord- og vandforurening, manglende adgang til rent drikkevand og ubæredygtig brug af ressourcer er fortsat store hindringer for global bæredygtighed, mens den voksende trussel om klimaændringer og problemer som følge af hurtig urbanisering udgør nye udfordringer.

Infrastruktur og miljøteknik er et meget tværfagligt område, der omfatter alt fra trafik- og vejteknik, bystofskifte og vandsystemteknik til geoteknik og miljøteknik. Infrastrukturinvesteringer udgør også en betydelig del af den globale økonomi. Sikker, økonomisk og bæredygtig udvikling er derfor stærkt afhængig af de fortsatte fremskridt inden for civilingeniørteknologier.

Programmet er et svar på dette enorme samfundsmæssige behov for kvalificeret kompetence inden for planlægning, design, konstruktion og vedligeholdelse af infrastruktursystemer. Det fremmer den personlige udvikling af den viden, de færdigheder og de holdninger, der er nødvendige for at begynde at arbejde som professionel ingeniør på området.

Dette program vil forberede dig til en langvarig professionel karriere inden for området, med et omfattende fokus på færdigheder, herunder planlægning, konstruktion og driftsprocesser, evnen til at arbejde metodisk og i teams, lede projektarbejde og præsentere resultater, for kritisk at gennemgå og udvikle tekniske løsninger og bruge moderne ingeniørværktøjer. Du vil gøre brug af real-case scenarier leveret af industrien og samfundet, drage fordel af fremragende forbindelser til nationale og internationale industrielle partnere.

Kernefag dækket i programmet inkluderer bæredygtigt miljø og vandsystemteknik samt kurser om emner som spildevand, trafik- og vejteknik, bymetabolisme, geoteknik og mere.

Sverige er omgivet af et af klodens mest følsomme havmiljøer med en skrøbelig og kompleks landmasse, hvilket resulterer i nogle af de strengeste miljø- og byggeregler i verden. Sverige har derfor et fremragende ry inden for infrastruktur og miljøteknik, og dette program tilbyder en internationalt unik profil. Vi er tæt knyttet til flere store, aktive forskningsprojekter, og størstedelen af vores fakultet er også meget involveret i forskning.

Integreringen af erhvervserfaring i uddannelsen er en vigtig del af uddannelsen, og efter endt uddannelse vil du være meget velforberedt til at komme ind på markedet i en professionel rolle.

Career

Civil- og miljøingeniører med en stærk baggrund inden for både infrastruktur og miljøteknik er eftertragtede og vil være det også i fremtiden, både nationalt og internationalt. Vores tidligere studerende har haft en høj grad af beskæftigelsesegnethed inden for virksomheder som; Sweco, Skanska, NCC, Veolia, Göteborg kretslopp och vatten og Trafikverket for at nævne nogle få.

I Sverige er der planlagt mange store infrastrukturprojekter, herunder vej- og jernbaneanlæg, trafikplanlægning, opgradering af drikkevands- og spildevandsanlæg og oprensning af forurenede grunde. Andre arbejdsområder er; beskyttelse af jord- og vandressourcer, fundamentering af strukturer og bygninger, tunneler og design af drikkevands- og spildevandsrensningsanlæg og distributionssystemer.

Tilpasning til klimaændringer og urbanisering vil øge behovet yderligere. Internationalt er der et enormt fortsat behov for kompetente ingeniører i denne sektor, både inden for og måske endda mere uden for Europa.

Med en kandidatgrad i Infrastruktur og Miljøteknik vil du normalt arbejde med design, vedligeholdelse, konstruktion og forskning inden for anlægs- og miljøteknik. Andre kan opnå tilsyns- eller administrative stillinger, især på internationalt plan.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål