Keystone logo
Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Introduktion

Chaoyang University of Technology ligger i Wu-Fong District i det centrale Taiwan, fuld af utrolig naturlig skønhed med allestedsnærværende elegance og nåde. Vandet af historisk og kulturel jord giver Chaoyang University of Technology studerende et miljø kombineret med videregående uddannelsesvugge og veludstyret campus.

Sammenlignet med berømte universiteter med mere end hundrede år er Chaoyang University of Technology et relativt nyt 22-årigt universitet med enestående ambitioner om at udvikle akademiske og teknologiske talenter, præstationer og ressourcer. Vi fremstår nu som et stort akademisk kraftværk i Taiwan. Vores universitetstitel, Chaoyang, hvilket betyder at vende den stigende sol, skaber et selvbillede af aggressive studier, storstilet udvikling, perfekte regler og værdisystemer. På grund af uophørlig grave har Chaoyang University of Technology forsøgt at skabe forskellige slags mirakler i lyset af internationale kulturelle påvirkninger i den globale landsby.

Globalisering er et uundgåeligt fænomen for os at genoverveje mulighederne for individualisme, fri vilje til arbejdsmarkedsideologi og valg af personlig livsstil. I en æra med internet fortjener udviklingen af videregående uddannelser i forskellige lande vores omhyggelige overvejelse af oceaner af problemer, såsom hvordan man promoverer og opgraderer universiteter, hvordan man skaber gensidig kommunikation mellem multikulturelle bevægelser på campus, hvordan man indarbejder professionelle tværkulturelle output, og hvordan man holder sig ajour med international tendens. Efter 22 års bestræbelser er Chaoyang University of Technology vokset op og har navigeret mod en tættere forbindelse og forbindelse til internationalisering.

Placeringer

  • Wufeng District

    168, Jifeng E. Rd., Wufeng District, Taichung, 413310 Taiwan, 413, Wufeng District

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål