Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Introduktion

2

Chicago State University vil fejre sit Sesquicentennial i 2017. Chicago State University åbnede dørene som en læreruddannelse skole i en utæt jernbanen fragt bil i Blue Island, Illinois den 2. september 1867. I dag, derimod, universitetet er en fuldt akkrediteret offentligt, urban institution beliggende på 161-maleriske acres i et boligområde samfund på Southside of Chicago. I det første år af sin grundlæggelse, CSU indskrevet 62 elever. Den nuværende studerende tilmelding er næsten 7200.

Stien fra da indtil nu har været præget af forandring. Under mere end 140 år har CSU ændret navn, fokus, styring og placering. Men med hver overgang, har universitetet holdt synet af sin uddannelsesmæssige mission og forbedret sine tjenester til Chicago og dens omgivende samfund.

1

I dag er CSU underlagt en bestyrelse udpeget af guvernøren i Illinois. Universitetets fem colleges- Health Sciences, Kunst og Videnskab, Forretning, Uddannelse og Apotek - tilbyder 38 bachelor og 30 graduate degree-ydelse programmer. Desuden CSU har en division af videreuddannelse og ikke-traditionelle programmer, der når ud til samfundet med udvidelse kurser, fjernundervisning og ikke-for-kredit programmer.

Fra sin ydmyge oprindelse, har Chicago State University udviklet sig til en fremragende, nationalt anerkendte universitet, der giver en merværdi uddannelse for alle, der kommer ind dens hellige haller. Konsekvent udvikler sig til at afspejle state-of-the-art tendenser inden for videregående uddannelse, forbereder Chicago State University studerende til succes i det enogtyvende århundrede.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Spørgsmål