Keystone logo
Chihuahua Centre for Postgraduate Studies  (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Chihuahua Centre for Postgraduate Studies (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Chihuahua Centre for Postgraduate Studies  (Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado)

Introduktion

Velkommen til portalen til Centro Chihuahuense de Estudios de Posgrado (CCHEP), en institution for regeringen i staten Chihuahua, der sigter mod faglig forbedring og løbende uddannelse af uddannelsesfolk.

Hos CCHEP er vi overbeviste om, at uddannelse er det bedste middel til at opnå drømme om enkeltpersoner og dem, vi har som samfund. Af denne grund arbejder vi hver dag på at uddanne fagfolk med kvalitet og menneskelig sans, der er i stand til at uddanne med fortræffelighed og kærlighed samt fremme ændringer i sig selv, i deres klasseværelser og i skoler til at opbygge uddannelsessystemet. og det samfund, som vi ønsker at arve til de nye generationer.

I vores institution finder uddannelsespersonale et rum til at styrke deres faglige færdigheder, deres undervisningspraksis og deres lederskab på en sådan måde, at de hver dag bidrager på en bedre måde til at gøre det sociale ønske om at give børn og unge en uddannelse en virkelighed. inklusiv og af topkvalitet. På samme måde vil de finde et rum til at dele erfaringer og læring med en stor gruppe kolleger og lærer-forskere på højt niveau i en atmosfære af kammeratskab og samarbejde.

Vores største stolthed er de hundredvis af lærere, der er uddannet fra CCHEP -klasselokalerne, og hver dag opretter de navnet på vores institution fra klasseværelset, skolen, skoletilsynet, den offentlige funktion eller fagforeningslivet med deres ledelse. , faglig kvalitet og engagement i deres arbejde og i samfundet. Takket være dem betragtes vi som en af de bedste højere uddannelsesinstitutioner inden for uddannelse af postgraduate kurser.

Jeg inviterer dig til at møde Chihuahuense Center for Graduate Studies og blive brugere af dette websted, hvor du finder oplysninger om vores uddannelsestilbud, procedurer, nyheder samt information af interesse for akademikere og uddannelsesfolk. På samme måde benytter jeg lejligheden til at invitere dig til at besøge os på vores hovedkvarter i byen Chihuahua, Juárez og Cuauhtémoc, Chihuahua.

Placeringer

  • Chihuahua

    Avenida División del Norte,3707, 31200, Chihuahua

    Spørgsmål