Keystone logo
Chonnam National University

Chonnam National University

Chonnam National University

Introduktion

Chonnam National University er en hal for læring og intelligens, der har ført historien og oplyst tiden. Det blev åbnet i 1952 med den tro, at 'at beskytte landet er et universitet, der plejer talentfulde mennesker' midt i kaos og krig.

Midt i de skiftende tider og civilisationens udvikling tog vi føringen i at beskytte de universelle værdier om demokrati, menneskerettigheder og fred. Han var ikke bange for strabadser og forfølgelse. Under fanen sandhed, skabelse og service ville vi udvikle den akademiske verden, pleje menneskelige ressourcer og blive en hjørnesten i regional og national udvikling.

Et hyperforbundet samfund er blevet åbnet med IoT kunstig intelligens og IKT informations- og kommunikationsteknologi. Det er også en æra med usikkerhed forårsaget af 'COVID-19'. Det er en æra, der kræver nye regler og værdier, der går ud over eksisterende normer og standarder. Det er en æra med stor transformation, hvor alt fra personligt liv til verdensorden ændrer sig med en fantastisk hastighed.

Chonnam National University vil tage føringen. Vi vil lede innovationen i uddannelsessystemet, der forbereder sig på fremtiden og udvikle os til et fremtidsorienteret universitet. Vi vil lede den 4. industrielle revolutionstid og post-corona-æra ved at pleje kreative, følelsesmæssige og samfundsmæssige ånder.

Vi vil yderligere befæste vores position som et forskningsorienteret universitet. Vi støtter hele forskningscyklussen fra idé til modning og færdiggørelse og drømmer om at blive et universitet, der kan nomineres til en Nobelpris ved 100 -året for skolens åbning.

Som et globalt universitet, der udveksler med 557 universiteter i 62 lande, vil det stige større og højere. Ved at udnytte forskelligheden mellem akademikere med mere end 100 afdelinger vil vi levere alle de undersøgelser, som menneskeheden har brug for, og vil dyrke et modigt intellekt, der er uden sidestykke i verden.

Det bliver et akademisk samfund, hvor universitetets avancerede viden og fremragende videnskab og teknologi deles med lokalsamfundet og sameksisterer. Det vil være det første led i en dydig cyklus, hvor fremragende menneskelige ressourcer leder regional innovation og skaber et smukt lokalsamfund. Derfor vil det etablere sig som et 'værdigt og frit Chonnam -universitet.

Vi beder dig om altid at være ved Chonnam National University , som går frem 'stærkere og mere værdig'.

Placeringer

  • Buk-gu

    Buk-gu, Sydkorea

    Spørgsmål