Keystone logo
Christian Heritage College

Christian Heritage College

Christian Heritage College

Introduktion

Christian Heritage College er en fuldt akkrediteret privat videregående uddannelsesudbyder i Carindale, Brisbane, stræber efter at modellere et kristent videregående uddannelsesalternativ. Fra en vision, født af emeritusprofessor Brian Millis i 1986, eksisterer Christian Heritage College for at genforestille os, hvordan vi tænker på menneskelig blomstring, kald, kaldelse og integration af tro og læring på tværs af alle områder af menneskelig bestræbelse.

På Christian Heritage College tror vi lidenskabeligt på, at for at uddanne kræves en proces med dannelse og holistisk udvikling. Derfor handler Christian Heritage College kurser ikke kun om at få en grad eller et specifikt sæt færdigheder til fremtidig beskæftigelse (så vigtige som disse er), men snarere udvikling af hele personer.

Christian Heritage College specialiseret sig i kurser på niveau-niveau, der er mennesker, der former og mennesker, der laver. Vores kurser undervises af et enestående personale, der integrerer tro i læring på tværs af kurser inden for fem områder - Business, Uddannelse, Liberal Arts / Humaniora, Samfundsvidenskab og Ministerier. Mens vores kurser undervises i et kristent perspektiv, byder vi studerende fra alle baggrunde og traditioner velkommen.

Placeringer

  • Carindale

    322 Wecker Road, 4152, Carindale

    Spørgsmål