Keystone logo
Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Christian University of Panama (Universidad Cristiana de Panama (UCP))

Introduktion

I 2001 velsignede vores almægtige Gud os med visionen om at oprette en videregående uddannelsesinstitution, der skulle tilfredsstille behovet for erhvervsuddannelse i den vestlige sektor i provinsen Panama, specifikt i Township of Vista Alegre, District of Arraiján, Province of Panama. Med støtte fra et majestætisk arbejdsteam og fagfolk med fremragende erfaring med undervisning præsenteres dokumentet, der formaliserer interessen for at oprette universitetet, for Undervisningsministeriet i overensstemmelse med de gældende regler for oprettelse af højere uddannelsesinstitutioner i Land.

I 2003 godkendte Executive Branch eksekutivdekret nr. 42 af 22. juli 2003, der tildelte "UNIVERSIDAD CRISTIANA DE PANAMÁ, SPECIALISERET I ADMINISTRATIVE OG TEKNOLOGISKE VIDENSKABER", juridisk autonomi i sin drift, sin egen patrimonium og retten til at administrere den samt fakultetet til at organisere sine studieplaner, programmer og akademiske tjenester. Samme år blev de første tre karrierer, der blev tilbudt af universitetet, godkendt: Bachelor i regnskab, Bachelor i Marketing og Bachelor i Administration af Human Resources Systems.

Vores universitets mission er "At bidrage til en borgeres kvalitetsuddannelse af høj kvalitet

integritet, med kristne og moralske principper til gavn for det panamanske samfund ", og vores vision er" at være et pioneruniversitet i integreret dannelse af solidaritet og kristne værdier, med akademisk ekspertise, diversificeret højteknologi, med evnen til at klare udfordringer med succes og kreativ iværksætterevne i et moderne og globaliseret samfund ”.

Oprettet med mottoet "Et universitet for alle ...", åbner universitetet sine døre for alle, der ønsker at udvide deres viden og træne som professionel opretstående og velegnet til udøvelse af deres erhverv uden forskel på race, ideologi, køn , økonomisk situation eller social. I 2004 blev andre karrierer forelagt University of Panama til godkendelse.

I april 2012 modtog universitetet med succes rapport nr. 20-2012 af 26. april 2012, "hvor den gunstige inspektionsrapport fra CRISTIAN UNIVERSITY OF PANAMÁ (UCP) udstedes til optagelse i universitetets evaluerings- og akkrediteringsprocesser" Denne rapport blev modtaget af den tekniske tilsynskommission (CTF), og den institutionelle selvevalueringsrapport blev leveret til akkrediteringsformål til det nationale råd for evaluering og akkreditering af Panama (CONEAUPA).

Placeringer

  • Vista Alegre

    Carretera Panamericana, , Vista Alegre

    Spørgsmål