Keystone logo
© CUHK
The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

Introduktion

CUHK Business School har banet et spor for erhvervsuddannelse i Hong Kong og Asien siden 1963, og har dyrket højt præsterende kandidater, der styrer og former det globale forretningslandskab. Denne lederskab og innovationsånd går til kernen i vores arv, da CUHK har den første handelsskole i Asien til at tilbyde en komplet suite af Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA) og Executive MBA (EMBA) programmer . I dag fortsætter vores førsteklasses fakultet og banebrydende forskning med at pleje kvikke ledere, iværksættere og sociale forvaltere, med vores stolte netværk af over 40.000 alumner, der driver meningsfuld indflydelse i Pearl River Delta, Asien og Stillehavsområdet og videre.

Vision & Mission

Vores vision

At udvikle globale virksomhedsledere til det asiatiske århundrede.

Vores mission

Vores mission er at fortsætte med at være pioner for udviklingen af globale ledere, der er rustet til at møde udfordringerne og mulighederne i det asiatiske århundrede ved at tilbyde et rigt læringsmiljø, der giver muligheder for selvopdagelse, karakteropbygning, videnskabelse, deling og anvendelse.

Vores fordele

Innovation

Vi fremmer innovation og kreativ tænkning i alle former og opmuntrer vores studerende og medarbejdere til at udforske nye ideer og muligheder. Vi udvikler entreprenørielle holdninger i et støttende miljø og giver de nødvendige færdigheder til at konkurrere i en teknologidrevet erhvervsverden.

Globalt perspektiv

Vi omfavner et globalt perspektiv i alt, hvad vi gør, og giver muligheder for førstehåndseksponering og oplevelser. Vi udvikler vores studerende og medarbejdere til at være tilpasningsdygtige og succesrige på tværs af forskellige kulturer og miljøer i denne hurtigt skiftende verden.

Greater Bay Area Connector

Vi er et af GBA's mest etablerede universiteter og aktive bidragydere til den socioøkonomiske udvikling af denne region. Disse bidrag er muliggjort gennem vores unikke evne til at orkestrere synergi på tværs af undervisningsaktiviteter, forskningsapplikationer, alumni-engagement og adgang til et netværk af regionale iværksættere og virksomheder.

Socialt formål

Med vores tro på udvikling af hele mennesker og transformativ uddannelse, er vi forpligtet til at dyrke et socialt ansvarligt mindset hos vores folk, bidrage til et bæredygtigt erhvervsmiljø og have en positiv indvirkning til forbedring af samfundet.

Campus funktioner

Det kinesiske universitet i Hong Kong (CUHK) campus er bygget på en bjergskråning og er den største og mest fantastiske i Hong Kong. Det meste af dette område er dækket af grønt, som er smukt hugget ud af klipper på tre plateauer, og beliggende blandt grønt er smagfulde bygninger med en blanding af kinesiske og vestlige arkitektoniske stilarter. CUHK-campus er et berømt tilflugtssted for mange varianter af flora og fauna, som der er taget stor omhu for at beskytte og forbedre. Det har også panoramaudsigt over Tolo Havn og bjergkæder i nærheden.

Fra en one-stop studerende IT-portal, biblioteker, læringsforbedringsprogrammer og sundhedspleje til karriereplanlægning og mange andre tjenester, CUHK giver fuld akademisk og personlig støtte til sine postgraduate studerende på campus.

CUHK biblioteket

CUHK-biblioteket er et førende forskningsbibliotek i Østasien, og det har en betydelig tosproget samling af elektroniske og trykte ressourcer. Dens mission er at partner i skabelsen, adgangen, formidlingen og bevarelsen af viden for at inspirere og støtte CUHK i sin forskning, læring og undervisning. CUHK-biblioteket arbejder tæt sammen med fakultetet og studerende og har stærke samarbejdsforbindelser med andre universitetsbiblioteker i Hong Kong, Greater China og internationalt.

Kontoret for Studenteranliggender (OSA)

For at hjælpe studerende med at udforske og opleve forskellige aspekter af universitetslivet og få det bedste ud af det, tilbyder Office of Student Affairs en række aktiviteter og tjenester.

Informationsteknologiservicecenter (ITSC)

ITSC understøtter one-stop-universitetsportalen MyCUHK, som giver personlig adgang til cloud-e-mail-tjenester, bibliotekstjenester og det kinesiske universitetsstuderendes informationssystem (CUSIS) til styring af personlige studieoplysninger. ITSC leverer også it-faciliteter, netværk på og uden for campus, eLearning-systemer, online træning og workshops.

Center for læringsforbedring og forskning (CLEAR)

CLEAR organiserer programmet Improving Postgraduate Learning (IPL) for at introducere tilgange, metoder og rammer for at udstyre forskernes arbejde på en formel og struktureret måde; at fremme universitetets ekspertise og stipendium inden for undervisning og læring; og at udstyre postgraduate studerende med væsentlige færdigheder og viden til deres forskning.

Universitetets sundhedsvæsen

University Health Service leverer medicinske, tandlæge- og sundhedsfremmetjenester på campus til fuldtidsstuderende. Vores medicinske team omfatter fuldtidslæger til at yde omfattende familiemedicinsk pleje til universitetets medlemmer. Sundhedsklinikken er udstyret med en mindre operationsstue, et ambulatorium, et medicinsk laboratorium og en fysioterapienhed til at yde primær læge- og tandpleje. Lægeydelser er generelt gratis, mens Tandlægeenheden opkræver et nominelt gebyr.

Sportsfaciliteter

Sjov og fitness giver tiltrængt balance til arbejde og studier. CUHK og dets Colleges tilbyder en bred vifte af sportsfaciliteter, herunder stadioner, gymnastiksal, en swimmingpool i olympisk størrelse, tennis- og squashbaner, fitnesslokaler og et vandsportscenter. Kollegierne tilbyder også grillpladser til leje af personale og studerende.

Andre faciliteter tilgængelige på campus: shuttlebus, restauranter, boghandel, banker, souvenirdisk, supermarked og frisørsalon.

  Indlæggelser

  Indsend en onlineansøgning

  Opret en konto og send din ansøgning på portalen.

  Indsend støttedokumenter

  Upload dine dokumenter til ansøgningsportalen og send angivne dokumenter til det respektive programkontor.

  Interview (efter invitation)

  Kandidater på listen kan blive underrettet til ansigt-til-ansigt eller online interviews.

  Ansøgningsresultat

  Ansøgere vil blive underrettet om resultaterne via e-mail.

  Indbetaling

  Succesfulde ansøgere er forpligtet til at afregne depositum som bekræftelse på accept af tilbuddet.

  Visa (hvis relevant)

  Vores programansvarlige vil hjælpe dig med din visumansøgning, når du er optaget på vores program.

  Visumkrav

  Fleksibel visumpolitik:

  Immigrationsordninger for ikke-lokale kandidater (IANG)

  Ikke-lokale kandidater, der har et studievisum/indrejsetilladelse, kan ansøge om ordningen "Immigration Arrangements for Non-local Graduates" (IANG). Succesfulde ansøgere er berettiget til at ansøge om at blive i Hong Kong i 12 måneder efter endt uddannelse for at søge beskæftigelse.

  Alumni Statistik

  Akkrediteringer

  AMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Ranglister

  • Det kinesiske universitet i Hong Kong (CUHK) er et af de bedste offentlige universiteter i Hong Kong SAR, Hong Kong SAR. Det er rangeret som #47 i QS World University Rankings 2024.
  • #12 asiatiske universitetsrangeringer
  • #53 i bedste globale universiteter
  • #26 globalt (5. i Asien) af QS
  • #31 globalt (4. i Asien) af Times Higher Education

  Placeringer

  • Sha Tin

   Sha Tin, Hongkong

  Programmer

  Spørgsmål