Keystone logo
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Introduktion

En akademisk juvel i hjertet af Bangkok, Chulalongkorn University er Thailands første og mest prestigefyldte universitet. Grundlagt i 1917 af kong Vajiravudh til ære for sin far, kong Chulalongkorn, har universitetet siden starten været kendt for sin akademiske ekspertise. I dag er det vokset til at omfatte 26 undervisningsenheder (19 fakulteter, 3 skoler, 3 gymnasier, 1 institut) med tilmelding af cirka 26.000 studerende og 11.000 kandidatstuderende og 3.000 fakultetsmedlemmer.

Chulalongkorn University har løbende inkuberet førende programmer for at fremme viden, direkte erfaring og forståelse hos sine studerende. Universitetet har opmuntret og støttet sit akademiske personale og forskere samt kandidatstuderende til at producere virkningsfulde innovationer i forskellige discipliner, der kan øge den bæredygtige udvikling af landet og regionen. Klasser, akademiske arrangementer og fritidsaktiviteter er organiseret på en måde, der sikrer, at Chula-kandidater vil være klar til at føre deres liv som globale borgere og være lydhøre over for samfundets nuværende og fremtidige behov, samtidig med at de kan anvende den viden, der er opnået fra universitetet, til arbejde hvor som helst i verden og med multinationale kolleger. Universitetet har tilbudt rigelige muligheder, ikke kun for thailandske studerende, men også for internationale studerende til at fortsætte deres akademiske sysler inden for det område af deres interesse under vejledning af dets velrenommerede lærere. Hjælp vil være tilgængelig for dem fra deres første dag som Chula-studerende og indtil deres eksamen. Sammen med sine forsøg på at fremme kvaliteten af videregående uddannelser har Chula også leveret tjenester i forskellige former til offentligheden. Dens fakultetsmedlemmer og forskere har brugt deres studie- og forskningsresultater til at bidrage til at løse presserende og hidtil usete problemer, som samfundet, nationalt og internationalt, støder på. Højt erfarne akademiske medarbejdere, kompetente studerende og akademiske programmer, der ubarmhjertigt er blevet opgraderet og justeret for at sikre deres relevans for nuværende krav, har gjort det muligt for Chulalongkorn University at erhverve sig positionen som Thailands førende nationale universitet, og dets nuværende mission er at udvikle sig til at blive en nationalt universitet i verdensklasse.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

152854_Chula_photo1.jpg

Vores fejring af '100 Years of Chula Pride' er allerede begyndt! Kom og vær med! Lad os sammen gå ind i et nyt århundrede med ekspertise for Chulalongkorn University !

Placeringer

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Spørgsmål