Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Introduktion

CIES TILBYDER FORSKNINGSBASEREDE LØSNINGER OG AKADEMISKE OG EXECUTIVE UDDANNELSESPROGRAMMER PÅ TOP NIVEAU TIL SPORTVERDEN

CIES - International Centre for Sports Studies , er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som et fundament mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

Ved at bruge en tværfaglig tilgang leverer CIES forskning, uddannelse på topniveau og konsulentydelser til sportsverdenen med det formål at overvinde sportens kompleksitet i dagens samfund og forbedre, hvordan den styres og styres på tværs af alle sportsgrene.

Som et internationalt center har CIES et kvalificeret og forskelligartet personale og udvider løbende sine partnerskaber med enkeltpersoner, universiteter og sportsorganisationer over hele kloden.

Vores mission

CIES tilskynder til løbende fremskridt og bæredygtig udvikling i forvaltningen af sport rundt om i verden ved fuldt ud at udnytte sit internationale netværk af partnere. Vi fremmer aktivt den løbende udveksling af viden og erfaringer fra alle vores forsknings- og uddannelsespartnere. CIES er hvor akademisk forskning møder praktisk ledelse, hvilket resulterer i forskningsbaserede løsninger, der kan tilpasses lokale behov og krav.

Placeringer

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Det Forenede Kongerige

  • Milan

   Milan, Italien

   Programmer

   Spørgsmål