Keystone logo
© TESS
CIFFOP

CIFFOP

CIFFOP

Introduktion

CIFFOP, førende center for menneskelige ressourcer CIFFOP (Tværfaglig Center for Human Resources Education ) blev grundlagt i 1971 på grund af professor Nicole Catalas visionære initiativ og støtte fra flere medarbejdere fra Human Resources, som alle besidder bemærkelsesværdig fremsyn over fremtiden og betydningen af ​​Human Ressourcer funktioner.

Det første universitetsinstitut, der er dedikeret til uddannelse af personalepersonale, i direkte samarbejde med erhvervslivet CIFFOP er et institut, der er en del af Paris 'prestigefyldte universitet Panthéon-Assas og det eneste dedikerede center for uddannelse af menneskelige ressourcer inden for universitetet i Sorbonne. Det tilbyder flere avancerede kandidatgrader (Master 2) i menneskelige ressourcer og coaching. CIFFOPs mål er at uddanne studerende, kandidater fra erhvervsskoler og post-graduate programmer (Master 1), for at imødekomme morgendagens udfordringer og forandringer i erhvervet for at forberede dem til at påtage sig ansvar på alle områder inden for menneskelige ressourcer og Arbejdsrelationer: HR-ledelse i virksomheder, multinationale selskaber, internationale organisationer, materiel service, forretningsenheder og konsulentfirmaer.

Banebrydende førende grader

De successive eksamensdirektører har løbende engageret sig i innovative foranstaltninger, der udvider CIFFOPs banebrydende rolle, som det fremgår af det stigende antal medarbejdere inden for menneskelige ressourcer, udviklingen af ​​et højt kvalificeret menneskelige ressourcer fagfolk mentor system (21 mentorer rådgive grupper af fire eller fem studerende), internationaliseringen af ​​uddannelsesprogrammer (inklusiv en studierejse i udlandet hvert år siden 2004) og siden 1998 etableringen af ​​et studieprogram for lærlingeuddannelse. De mange uddannelsesmæssige innovationer er resultatet af løbende samarbejde mellem CIFFOP-foredragere og kandidater.

På baggrund af denne succes oprettede CIFFOP sin International Human Resources Management Master i 2007, som udelukkende læres på engelsk. Denne grad er hovedsagelig beregnet til internationale studerende: www.ciffop.fr/international . For at imødekomme virksomhedsledernes behov, der ønsker at udvikle deres færdigheder og viden indenfor human resources management, etablerede CIFFOP et Executive-program i Paris i 2009 og i Luxembourg i januar 2011.

Rangeret som leder ved specialiserede tidsskrifter

CIFFOPs oprindelige kandidatuddannelse er regelmæssigt placeret som nummer et i "Liaisons Sociales & Kelly Service" -rangeringen af ​​de bedste indledende uddannelsesprogrammer i menneskelige ressourcer. CIFFOPs Executive-program er allerede klassificeret som «Management» journal som en af ​​de bedste undervisningsstuderende (november 2011). CIFFOP møder derfor udfordringen med at være en professionel træningsskole inden for human resource management inden for en universitetsindstilling, hvor eleverne modtager akademisk uddannelse af høj kvalitet i et ekstraordinært miljø, der tilbyder personlige faciliteter og de mest moderne undervisningsmetoder.

Placeringer

  • Paris

    Management Sciences House 1, rue Guy-de-la-Brosse, 75005, Paris

Spørgsmål