Keystone logo
Citrus College

Citrus College

Citrus College

Introduktion

Fejring løbet 90 års tjeneste, Citrus College ligger i Glendora ved foden af ​​San Gabriel Mountains, cirka 25 miles nordøst for hovedstadsområdet Los Angeles. Skolen har den ære at være den ældste Community College i Los Angeles County og den femte ældste i staten.

Citrus College blev grundlagt i 1915 under ledelse af Dr. Floyd S. Hayden, Der hjalp med at bringe den Community College flytning til Californien. Fra 1915 til 1961 blev kollegiet drives af Citrus Union High School District.

I juli 1961 blev Citrus Community College District skabt til at omfatte Azusa og Glendora samlet skoledistrikter. I 1967 bydelen udvides til at omfatte de Claremont, Duarte og Monrovia skoledistrikter.

I dag, Citrus College indtager en 104-acre campus. Skolen oplever i øjeblikket en større udvidelse faciliteter projekt, der vil ændre udseendet af campus. Kollegiet indskrevet 27 studerende i 1915 og i øjeblikket kollegiet tjener mere end 11.000 studerende.

Klasser tilbydes på en 16 ugers kalender (efteråret og foråret semestre)Samt i en række utraditionelle planlægningsmuligheder - seks uger vinter intersession, aftener, sent starte og tidlig afslutning, sommer sessioner, og valgfri klasse formater, såsom fjernundervisning online kurser og fjernundervisning integrerede klasser.

Mission Statement

Citrus College leverer høj kvalitet instruktion, der giver de studerende til at konkurrere globalt og bidrage til den økonomiske vækst i dagens samfund.

Vi er dedikerede til at skabe et mangfoldigt uddannelsessektoren og kulturelle læringsmiljø, der understøtter studerende succes i forfølgelsen af ​​akademisk ekspertise, økonomiske muligheder, og personlig præstation.

Akkreditering

Citrus College er akkrediteret af Vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier (WASC). Dens mange professionelle medlemskaber omfatter American Association of Community Colleges (AACC) og Community College League of California (CCLC).

Placeringer

  • Los Angeles

    1000 West Foothill Boulevard Glendora, 91740, Los Angeles

    Spørgsmål