Keystone logo
© Eva Dang
City University of London

City University of London

City University of London

Introduktion

City , University of London er et specielt sted. Med dyktighed og dedikation har vi brugt uddannelse, forskning og virksomhed til at forvandle livet for vores elever, vores samfund og verden i over hundrede år.

Akademisk ekspertise for erhvervslivet og erhvervene

Vi er en førende international institution, og vi er forpligtet til akademisk ekspertise og fokuseret på erhvervslivet og erhvervslivet.

En højt vurderet institution

Vi er stolte af kvaliteten af ​​vores uddannelse, forskning og virksomhed og vores høje placeringer i de seneste undersøgelser. City er:

  • i top 15 i Storbritannien for kandidatudsigter ( The Times og Sunday Times University League Tabel 2017 )
  • 27. i Det Forenede Kongerige i (Tabel Higher Education ) 'Table of Tables' sammen med førende Russell Group universiteter

Verdens førende forskning

Research Excellence Framework (REF) 2014 , en øvelse for at vurdere forskningskvaliteten hos alle britiske videregående uddannelsesinstitutioner, vurderede 75,7% af City indlæg til at være verdens førende 4 * (23,3%) og internationalt fremragende 3 * (52,4 %) kvalitet.

Et levende internationalt samfund

Vores udsigter er virkelig globale. Vi glæder os over studerende, akademikere og professionelle medarbejdere fra hele verden, arbejder på internationale niveauer for forskningspraksis og dyrker et voksende netværk af internationale forskningspartnerskaber.

Central London placering

Vi er beliggende i hjertet af London , inden for rækkevidde af flere centrale undergrundsstationer og kun få stop fra British Library og West End. Vi er få minutter fra Square Mile - Londons verdensberømte finansdistrikt - og hovedkvarteret for finansielle og faglige institutioner, store kunstkomplekser og mediekontorer, undervisningssygehuse og specialiserede medicinske forskningscentre.

Siden vores fundament for et århundrede siden har vi altid haft dybe roterede forbindelser med City of London. Lord Mayor of London er rektor af City og mange City of London-livery-virksomheder er mangeårige tilhængere af City .

Placeringer

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Spørgsmål