Keystone logo
© Eva Dang
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Introduktion

Velkommen til City & Guilds of London Art School, en ikke-for-profit, specialist videregående uddannelsesinstitution dedikeret til undervisning og inspirere den næste generation af kreative professionelle. Vi leverer et vigtigt alternativ til andre modeller af kunst og håndværk videregående uddannelser i Storbritannien.

Alle vores kurser har en dokumenteret track record og er bredt respekteret. Vi tilbyder bachelor-og postgraduate kurser i moderne kunst (BA (Hons) og MA), bevarelse af kulturgoder (BA (Hons) og MA), og Historic Carving (Diploma og Postgraduate Diploma), samt et Foundation Diploma in Art og design. Besøg de enkelte uddannelseselementer sider for at finde ud af mere om vores kurser.

Mens vores gebyrer er i overensstemmelse med standard britiske grader, har vi en forpligtelse til høje niveauer af kontakttid med vejledere, som alle er aktive fagfolk. Vi tilbyder også et betydeligt antal stipendier og stipendier til at hjælpe eleverne finansiere deres studier, takket være en bred vifte af generøse velgørere, der anerkender Kunstskole engagement i topkvalitet. Studerende på vores BA (Hons) kursus kan være berettiget til offentligt finansierede studielån.

UNDERVISNING Vores personale til studerende nøgletal er generøse, og undervisning på alle kurser foregår på tværs af ugen. Undervisningen gennemføres af kunstnere og praktikere i toppen af ​​deres faglige felter, der tilsammen giver et varieret og dynamisk vifte af ekspertise og synspunkter. Specialisten karakter af Art School betyder, at vi kan fokusere på kvalitet og give den en-til-en opmærksomhed vores fag kræver. Vi tror på nysgerrighed, ambition og læring gennem making. Hver studerende opfordres og støttes til at overskride deres egne forventninger.

Uddannelsen vi tilbyder, er både bred og dyb. Vi kombinerer færdigheder-baserede undervisning med kontekstuelle Art Historier foredrag og seminarer, der beskæftiger Londons museer og gallerier som en afgørende ressource for regelmæssige målrettede studierejser. Tegning er grundlæggende for alle vores kurser med en dedikeret Tegning Studio åben for alle, mens det frugtbare krydsbestøvning af emner hjælper studerende til at udvikle en dyb forståelse af deres praksis.

Beliggenhed og faciliteter Vi har været på vores Kennington stedet siden 1879, som nu omfatter et georgisk terrasse og specialbyggede victorianske studielejligheder beliggende overfor Kennington Tube station, sammen med store fleksible studie rum for Fonden Diplom i en nærliggende 1930'erne ab lager bygning. Vi har Londons gallerier og museer inden for rækkevidde, med National Gallery blot et par stoppesteder væk og både East End gallerier og museer i South Kensington kun 20 minutters metrotur væk. Dette område af det sydlige London er hurtigt ved at blive en kulturel kvarter med Damien Hirst s Newport Street Gallery, Gasværk, Beaconsfield og mange andre gallerier inden for en kort gåtur. Vores forhold netværk med kulturelle organisationer, museer og gallerier er omfattende og både lokale (London) og global, herunder partnerskaber i Venedig, Tokyo og Berlin.

Vi anerkender det centrale i studiet som et rum for kreativ bestræbelse, analyse og eksperimenter, og de studerende er tildelt dedikerede arbejdsområder, som understøtter deres intensive, fokuseret og fuld tid praksis. Hvert område af arbejdsområde er udtænkt med den studerendes praksis i tankerne, om der er en høj rum kunstneres atelier med naturligt nord lys, eller et fredet Research Lab. Derudover studerende har adgang til ekspert-køre specialiserede ressourcer og workshops, herunder tegning atelier, print værelse, træ værksted, støbning værksted, glasværksted, Sackler Bibliotek og IT studie, samt adgang til mindre specialiserede faciliteter som et støberi , keramik ovne og en fotografisk mørkekammer.

STØTTE OG FÆLLESSKAB Vi opererer på en menneskelig skala med cirka 230 elever og 80 + lærerstaben. Det giver os mulighed for at arbejde med vores studerende som distinkte og vigtige medlemmer af vores livlige og engagerende kreative samfund. Vi interesserer os for individuelle fremskridt og ophold i aktiv kommunikation med vores alumner, hvoraf mange er førende inden for deres områder. Studerende også drage fordel af samarbejde med førende arv, kreative og kunst-relaterede institutioner og initiativer, som giver mulighed for frivilligt arbejde erfaring, idriftsættelse og fremvisning studerendes arbejde.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside.

Spørgsmål