Keystone logo
© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Introduktion

os

Sprogskole City Hall School of Languages begyndte driften i 2006 som en skole for engelsk og spansk for udlændinge.

I dag, i betragtning af den aktuelle efterspørgsel efter sprog og takket være den akademisk forberedelse af vores lærere, vi leverer også intensive kurser i tysk, fransk, italiensk og russisk.

Vi er et akademi visionær og i konstant udvikling viden, vi har vist tilpasse sig de krav og behov. Således er vi blevet en pioner privat skole i León med at tilpasse et traditionelt uddannelsessystem til de nyeste teknologier. Vi har en moderne sprog laboratorium, en nødvendig og afgørende for den specifikke forbedring af oral kompression værktøj. Desuden alle vores klasseværelser er udstyret med interaktive whiteboards og hjælpeprogrammer, der giver uendelige ressourcer til at berige en traditionel klasse og skabe en interaktiv undervisning, der positivt påvirker lære noget sprog.

Vores arbejde er at opretholde små grupper af maksimalt seks elever per klasse, med henblik på at sikre kvaliteten af ​​at undervise børn og voksne. Med dette antal studerende per gruppe kan vi levere individualiserede opmærksomhed, tilpasse læring tempo og de specifikke behov i hver enkelt elev.

Forbedret studerende, der fik også at differentiere grammatiske klasser, af kvalificerede lærere, i snak, undervises af indfødte lærere.

Takket være disse teknologiske og menneskelige ressourcer lykkedes det os at arbejde selvstændigt med de fire færdigheder ved sprogindlæring således at der skabes en balance, der væsentligt forbedrer slutresultatet, der får den studerende.

placering

71679_1.jpg

Placeringer

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål