Keystone logo
Claremont Graduate University School of Community and Global Health (SCGH)

Claremont Graduate University School of Community and Global Health (SCGH)

Claremont Graduate University School of Community and Global Health (SCGH)

Introduktion

Hvorfor School of Community & Global Health?

Vi tilbyder et frugtbart forskningsmiljø, hvor studerende inden for videnskab, folkesundhed, regering, erhvervsliv, civilsamfund og samfund beskæftiger sig med fakulteter i verdensklasse i kreativ problemløsning, der fører til innovationer inden for sundhedsfremme, sygdomsintervention og politisk evaluering. Tilpasningsdygtig og dobbeltuddannet programmering - lige fra folkesundhed og psykologi til evaluering og ledelse - udvider din evne til at skabe ændringer i det offentlige rum og forbereder dig til at udføre givende, lukrativt arbejde, der gør en reel forskel.

Fakta og statistik

School of Community and Global Health (SCGH) blev grundlagt i 2008 for at tackle folkesundhedstrusler fra det 21. århundrede, herunder hurtigere skift i globale befolkninger og stigninger i forebyggelige sundhedsrelaterede problemer.

I juli 2008 udviklede SCGH-fakultetet et innovativt Master of Public Health Program (MPH) inden for samfund og global sundhed efterfulgt af en ph.d. program i sundhedsfremmende videnskab og en doktorgrad i folkesundhed (DrPH).

Skolen har i øjeblikket:

  • 143 nuværende studerende på tværs af alle programmer
  • 15 procent af internationale studerende
  • 14: 1 forhold mellem studerende og fakultet
  • 10 fakultetsmedlemmer på fuld tid
  • 193 alumner, inklusive kandidater fra foråret 2019

Placeringer

  • Claremont

    East 10th Street,150, 91711, Claremont

    Spørgsmål