Keystone logo
Clarke University

Clarke University

Clarke University

Introduktion

Clarke University er flyttet ind i det 21. århundrede med en imponerende tradition for ekspertise inden for uddannelse. Clarke blev grundlagt i 1843 og er opkaldt efter en irsk kvinde, Mary Frances Clarke, der grundlagde en menighed med religiøse kvinder, Sisters of Charity of the Blessed Virgin Mary (BVMs). Da samfundet ankom i flodbyen Dubuque i 1843, var det pionerområde. Byen har ændret sig radikalt gennem årene, mens dens livskraft og Mississippi-flodens skønhed forbliver.

Clarke University har været ”progressiv med tiden” gennem hele sin vækst og forandring. Efterhånden som nye programmer har udviklet sig, har Clarke fortsat med at udfordre og støtte studerende, der er institutionens hjerte, i deres intellektuelle og personlige vækst. Clarke er kendt for sin lange tradition for ekspertise inden for uddannelse, og dets studerende, fakultet og personale arbejder sammen for at opretholde og styrke denne arv.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Dubuque

    Clarke Drive,1550, 52001, Dubuque

    Programmer

    Spørgsmål