Keystone logo
The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

The Chinese Language Institute

Introduktion

CLI blev grundlagt af to brødre, der har levet, arbejdet og studeret i Kina for en kombineret 18 år. Efter at anerkende Kinas voksende betydning i verden, de kombinerede deres talenter til at tilbyde de studerende en unik vej til at lære kinesisk og forstå Kina gennem fordybelse.

Siden starten har CLI vært hundredvis af studerende fra over 30 lande, og flere af verdens bedste universiteter, herunder Harvard, Yale, Oxford, Colombia, og mange flere. CLI har været med i The Washington Post, Kina daglige, og uddannelsesmæssige tidsskrifter over hele landet, og nu indtager sin egen 5-etagers læringscenter i den smukke sydlige by Guilin. I 2012 Frommer rejseguide anbefales CLI som en af ​​de øverste kinesiske programmer i Kina.

Guilin blev valgt som hjemsted for CLI for en lang række grunde - det er varmt; det er lille og enkel at navigere, med en befolkning på knap en million; lokale beboere er venlige og engagerende; lokale køkken er fremragende; og listen fortsætter.

Måske er den vigtigste årsag Guilin blev valgt som CLI hjem er den skønhed og kulturelle rigdom af byen. I Kina har Guilin været berømt for sin naturlige skønhed i over tusind år. Ankommer i Guilin føles rejste ind i en traditionel kinesisk blæk maleri. Det er umuligt præcist at beskrive Guilin overjordisk bjerglandskab med ord - sin natur er en, der skal ses.

Placeringer

  • Guilin

    31 Chaoyang Xilu Guilin, Guangxi, China 541004

    Spørgsmål