Keystone logo
CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Introduktion

Hvorfor lære fransk med CLL?

Aktivt involveret i at undervise fransk som fremmedsprog i over 31 år har CLL et højt kvalificeret team af undervisere, som alle er specialiserede i at undervise og lette små grupper af elever. Vores politik for løbende træning for vores instruktører samt vores samarbejde med Catholic University of Louvain er en garanti for fremragende kvalitet og pålidelighed.

Vores fokus er på mundtlig kommunikation, så du kan forstå og tale fransk i virkelige situationer. Alle vores kurser er baseret på kulturen i den fransktalende del af Belgien, så det hjælper dig med at integrere lettere i vores land.

Franske kurser

 • Progressiv

For at kunne udvikle sig på fransk på en kontinuerlig og regelmæssig måde, har du brug for en læringsmetode baseret hovedsagelig på erhvervelse af mundtlige sprogfærdigheder for at kunne kommunikere i dine hverdagssituationer (arbejde, sociale aktiviteter, ...).

 • Intensiv

Vores Intensive Kurser hjælper dig med hurtigt at aktivere din flyt i oral kommunikation og dermed forbedre din effektivitet i dine daglige aktiviteter, der involverer fransk. Det vigtigste mål er, at du får tillid til at "tør tale" fransk i dine virkelige situationer (på arbejde, hjemme, i skole, ...).

 • Sommerkurser French4Life

2 uger intensive franske lektioner i hjertet af Europa.
«Alizé» -programmet fremmer maksimal effektivitet i mastering af fransk takket være den fleksible karakter og den klare måde, den tilpasser til dine mål. Du kan tilmelde dig en pakke med flere moduler eller starte med et enkelt modul og derefter tilføje supplerende sessioner, indtil du har nået dine mål.

 • Sommerkurser French4Study

Forbered dig på dit ophold på et frankofon universitet

Styrken af ​​vores Magellan-program ligger i, at det kombinerer tre nøglefunktioner:
vågent at tale fransk. (Læringen fokuserer for det meste på mundtlig praksis og kommunikation), er effektiv (forberedelse til studier, forskning eller arbejde på fransk) og opdage vores kultur (takket være kulturelle besøg og møde mennesker).

 • Sommerkurser French4Work

Et intensivt kursus med fokus på faglig kommunikation
Du ønsker at give et ægte løft til din viden om fransk, så du kan bruge det hurtigt og effektivt i dit professionelle liv. Du er klar til at investere tid i et kursus uden at skulle opgive dine daglige aktiviteter.

Vores sommeraften program hjælper dig med at blive mere effektiv i dine professionelle situationer ved at tilbyde dig 4 aftener om ugen i løbet af 2 uger.

 • En til en

Få den fulde fordel af et skræddersyet kursus skabt sammen med din sprog træner - en ægte sprogkursus, der hjælper dig med at gøre hurtige fremskridt og være din personlige vejledning på din rejse mod at lære fransk

 • "A la carte" gruppe kurser

Du opretter en gruppe deltagere med lignende niveau og læringsmål, og i samarbejde med din CLL Learning Advisor organiserer du et sprogundervisningskursus, som er helt målrettet til din gruppe (datoer, rytme, tidsplan).

 • Individuel nedsænkning

Dette individuelle program, der omfatter en hyperintensiv uge fuldtidsundervisning på fransk, giver dig mulighed for at udvikle sig ved en vedvarende rytme og få et særligt boost til dit niveau på fransk, så du kan være direkte i drift i dit professionelle liv.

Vores centre

Velkommen til vores to centre dedikeret til sproglig læring.

Vi har et center I Woluwe i den omkringliggende grønne zone i Bruxelles, hovedstaden i Belgien og Europa og et andet center kun få skridt væk fra centrum af Louvain-la-Neuve , en travl universitetsby 25 km fra Bruxelles .

Nøglen til succes!

 1. Succesfulde og dokumenterede undervisningsmetoder
 2. Skræddersyede kurser og intensive programmer
 3. Din motivation, nøglen til gode fremskridt
 4. Instruktører, som taketheir arbejder seriøst
 5. Igangværende evalueringer
 6. Nydelsen af ​​at lære i en sjov og venlig atmosfære

Placeringer

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål