Keystone logo
Cloud County Community College

Cloud County Community College

Cloud County Community College

Introduktion

Velkommen til Cloud County Community College , hvor vores mission er at forberede de studerende til at føre succesrige liv og forbedre vitaliteten i vores samfund. Vores vejledende værdier er succes, fremragende kvalitet, service, integritet, mangfoldighed, tilgængelighed og bæredygtighed. Vi er glade for, at du har fundet vej til os.

Når du udforsker, hvad vi har at tilbyde, finder du ud af, at vi leverer et omsorgsfuldt samfund, der støtter vores studerende, når de forfølger deres uddannelsesmæssige mål. Mange af vores fakultets- og medarbejdere er tidligere studerende eller mangeårige medarbejdere, der har flere forbindelser til institutionen og lokalsamfundet. Selvom du har mange uddannelsesmæssige valg, har Cloud en stolt historie om at hjælpe enkeltpersoner med at forbedre deres liv, hvad enten dine mål er at gå på arbejde, opdatere dine færdigheder for at opnå et bedre job eller overføre til et fireårigt universitet! Vi tilbyder tolv studieretninger med stabile akkreditiver på i alt mere end 335 kurser hvert semester for at hjælpe dig med at udføre det, du ønsker!

Vi mener, at videregående uddannelse forvandler liv, så vi stræber efter at give adgang til alle beboere inden for vores 12-amts serviceområde. Clouds undervisning er en tredjedel af, hvad statsuniversiteter opkræver. Derudover kvalificerer næsten 70 procent af vores studerende sig til en form for økonomisk støtte. Hos os kan du holde dig tæt og gå langt!

Vi mener også, at studentengagement er en kritisk komponent i akademisk succes, så vi tilbyder snesevis af klubber og organisationer, der appellerer til dine forskellige interesser og evner ud over klasseværelset. De studerende, der ønsker at blive involveret i campuslivet, har mulighed for at få erfaring, ledelse og organisatoriske færdigheder, der er værdifulde, uanset om du går videre med en fireårig grad eller går direkte ind i arbejdsstyrken. Disse kompetencer muliggøres gennem et indbydende og inkluderende miljø, der fremmer et lille college. I sidste ende fremmer din oplevelse hos Cloud vækst akademisk, socialt og personligt.

Placeringer

  • Concordia

    Campus Drive,2221, 66901, Concordia

    Spørgsmål