Keystone logo
CMI Business School

CMI Business School

CMI Business School

Introduktion

Takket være vores engagement er CMI undertegner Global Compact og medlem af FN's akademiske netværk PRME (Principles for Responsible Education in Management) for at fremme virksomheders sociale ansvar og bæredygtighed. CMI er et institut i kontinuerlig udvikling, der giver de seneste fremskridt inden for ansvarlig ledelse af virksomheder og organisationer . Vores prestige og engagement er godkendt af enheder som den spanske sammenslutning af ledere af socialt ansvar (DIRSE)

I øjeblikket tilbyder vi i vores katalog fem kandidatuddannelser med deres egen grad, og de studerende har mulighed for at vælge den modalitet, der passer bedst til resten af deres aktiviteter, idet de kan vælge mellem ansigt til ansigt ugentligt, ansigt til ansigt ansigt hver uge blandet eller 100% online.

mission

Formålet med WCC er at bidrage til opvågningen af samfundet for at skabe en ny og bedre verden gennem forskning, udvikling og innovation og menneskets integrerede uddannelse.

Vi er baseret på en ny træning i organisatorisk ledelse, der sætter den grundlæggende søjle i menneskets integritet og på alle menneskers ansvar med samfund og natur for at bidrage til at løse vores udfordringer.

udsigt

WCC's fremtidige planer er at bidrage globalt til at opnå et samfund i fred og harmoni med miljøet gennem dannelsen af bevidste ledere, det vil sige fuld og ansvarlig.

CMI's vision er at være et globalt benchmark inden for undervisning, rådgivning og iværksætteri i forbindelse med ledelse og bevidst ledelse af mennesker og organisationer.

Placeringer

  • Madrid

    Calle López de Hoyos 9, 1º dcha,, 28006, Madrid

Spørgsmål