Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Introduktion

Om Coaching for Change

Vi træner træner og mentorer individer for at blive ledere af forandring i kørsel mod en slankere, innovativ og løbende forbedrende organisation. Vi har et dokumenteret track record om at hjælpe kunderne med at reducere omkostningerne betydeligt, samtidig med at resultaterne i sikkerhed, kvalitet, omkostning, levering, produktivitet og moral opretholdes.

Vi har opbygget et samarbejdsnetværk af konsulenter nærmer 60 personer. Vores konsulenter har erfaring med at se og udvikle bedste praksis inden for Shingho-prisvindende virksomheder. 90% har arbejdet i Toyota på Group Leader niveau eller højere. Vi bringer en "anden tænkning måde" fra traditionel ledelse. Vi er "hands-on" på arbejdspladsen og gør alt, hvad der kræves for at sikre hurtig bæredygtig forandring. Det betyder ikke at tage ejerskabet væk fra personale inden for systemet eller interne forandringsledere.

Klienterne vi gerne vil arbejde med, skal ikke bare sende nogen på et kursus for at komme tilbage til arbejde - forretning som normalt. De vil gøre en forskel, og det gør vi også! Vores etos og portefølje er designet til at drive rigtig læring ved at anvende nye værktøjer, teknikker og metoder på arbejdspladsen.

Vi er forpligtet til de standarder og professionalisme, der er skitseret af Chartered Management Institute. Vi leverer konsulentkvalifikationer gennem Institute of Business Consulting (del af Chartered Management Institute). Det eneste professionelle organ i Storbritannien dedikeret til at fremme de højeste standarder for ledelse og ledelsesekspertise.

Vi er et godkendt center med Institut for Ledelse og Ledelse Det Forenede Kongeriges største tildelende organ for ledelses- og ledelseskvalifikationer, og Chartered Management Institute tilbyder en bred vifte af kvalifikationer og godkendte programmer med fokus på forandringsledelse, coaching og forbedringsteknikker.

Vi er fokuseret på bæredygtig forandring i stræben efter excellence og anerkendt for det!

Placeringer

 • Derby

  Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

 • Doha

  Doha, Qatar

  Programmer

   Spørgsmål