Keystone logo
Bellevue University College of Business

Bellevue University College of Business

Bellevue University College of Business

Introduktion

College of Business ( COB ) har til opgave at udvikle højtydende, livslange elever, der er klar til at innovere og føre i et konkurrencepræget og internationalt forretningsmiljø. For at opnå dette leverer vi programmer af høj kvalitet designet til at engagere studerende og opbygge deres værdi som professionelle. COB fokuserer på anvendt læring og forstærkning af forretningsprincipper og praksis. Individuelle kurser og hele akademiske programmer har klare præstationsmål og er designet til at introducere, forstærke og mestre kritiske begreber og færdigheder. Markedsorienteret i sine programudbud og design og udvikling af programmer til vores studerende understreger og kultiverer COB innovation, styrker ledelsesevner og fremhæver ydeevne i høj kvalitet.

Læreplanens fokus i hele kollegiet understreger ydeevne og anvendelse, dvs. studerende lærer at anvende forretningskoncepter, standarder og informationssystemer til typiske og unikke arbejdsaktiviteter i samfundet. Da de fleste studerende er voksne elever, opfordres de til at bringe deres arbejdsoplevelser til klasseværelset. Som et resultat lærer klassemedlemmer hinanden om nuværende forretningspraksis og problemer med en bedre forståelse af, hvordan principper anvendes i profit- og non-profit miljøer.

I forbindelse med undervisningen i klasseværelset hjælper Career Services studerende med at udvikle praktikophold med lokale forretningsorganisationer. Disse praktikophold dækker en bred vifte af forretningsfunktioner og giver studerende den virkelige oplevelse og fungerer som en praktisk metode til at anvende viden opnået under den studerendes uddannelse.

Bellevue University har modtaget specialiseret akkreditering for sin Master of Business Administration, Bachelor of Science in Accounting og Bachelor of Science in Business Administration gennem International Accreditation Council for Business Education (IACBE).

Placeringer

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Spørgsmål