Keystone logo
Bellevue University College of Business MASTER OF SCIENCE, Acquisition and Contract Management Degree
Bellevue University College of Business

MASTER OF SCIENCE, Acquisition and Contract Management Degree

Bellevue, USA

36 Hours

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vær forberedt på mellem-til avanceret rolle i erhvervelser og kontraktstyring, og få forretningsmæssig skarphed for enhver branche. Mens du er her, vil du dele kurser med MBA-programmet fyldt med unikke læringsoplevelser, der forbereder dig til at være en effektiv leder. Kandidatuddannelsen i kontraktledelsesplan kombinerer forskellige discipliner med projekter inden for forretnings-, økonomistyrings- og indkøbsprincipper. Udvikl dine evner inden for følgende områder:

Forretningsrelationer

Strategisk indkøb

Risikostyring

Kontraktfinansiering

Underleverandørplaner

Leverandørvalg

Kundeanalyse

Entreprenøransvar

På Bellevue University kan kandidatuddannelsen i kontraktstyring læreplanen hjælpe dig med at forberede dig til at opnå niveau II eller III Acquisition Workforce Improvement Act (DAWIA) certificering gennem Defense Acquisition University / FAI, som vil forbedre dit CV og hjælpe dig med at skille dig ud. Kandidater gennem vores innovative læseplan lærer at:

Administrere, overvåge eller udvikle politikker og procedurer, der involverer indkøb af forsyninger, tjenester, byggeri eller forskning og udvikling ved hjælp af formel reklame, anmodning om forslag og forhandling.

Evaluer forslag til kontraktpriser.

Administrere eller opsige og lukke kontrakter.

Kend lovgivningen, forskrifterne og forretningsmetoderne i forbindelse med kontrakter, skatteret, underentreprise, tvist og krav, svig, gæld og opsigelser.

Anvend dataanalyse, kritisk tænkning og problemløsning til kontraktstyring.

Brug tidsseriedata og grafiske værktøjer til at træffe beslutninger om prognoser og kvalitetsstyring, og brug visuelle og numeriske værktøjer til at styre tid og omkostninger ved projekter.

Planlæg og udfør projektplaner ved hjælp af den kritiske sti, PERT og Gantt-diagrammer.

Erhverve og administrere ressourcer til at planlægge og kontrollere omdannelsen af disse ressourcer til varer og tjenester.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc Finans & Investering
    • Berlin, Tyskland