Keystone logo
© ©Pavel Danilyuk, Pexels
Collége De L'Île

Collége De L'Île

Collége De L'Île

Introduktion

Collège de l'Île har eksisteret under dette navn siden 23. juni 2008, den dato, hvor det modtog sin officielle titel som fransksprogede community college fra regeringen på Prince Edward Island.

I 2006 åbnede Société éducative et andet voksenuddannelsescenter ved Carrefour de l'Île-Saint-Jean i Charlottetown, hvilket gjorde universitetsuddannelse tilgængelig for acadiske og frankofoniske voksne uden for Évangéline-regionen. Siden 2012 har Charlottetown campus været på 111 Grafton Street.

I 2007 fortsatte Société éducative sine fremskridt ved at etablere et tredje center, dette ved Centre acadien de Prince-Ouest i Deblois. Dette gjorde uddannelse tilgængelig i den vestlige del af provinsen.

I 2008 underskrev Collège de l'Île en samarbejdsaftale med Prince Edward Island Department of Innovation and Advanced Learning, der bekræfter dens officielle status som et offentligt finansieret fransksprogede community college. Aftalen blev fornyet i 2013.

Société éducative eksisterer stadig, fordi det er den juridiske enhed bag Collège de l'Île Bestyrelsen, der er ansvarlig for den overordnede ledelse af Collège, består af en repræsentant fra det acadiske og frankofoniske samfund (repræsenteret af Société Saint-Thomas-d 'Aquin), Institut for Uddannelse og Tidlig Barndomsudvikling, Institut for Innovation og Avanceret Læring og Holland College, to repræsentanter fra den økonomiske sektor og en repræsentant hver af Collège-studerende og dets lærerpersonale.

Placeringer

  • Charlottetown

    Kent Street,295, C1A 1P4, Charlottetown

    Spørgsmål