Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
College For Financial Planning

College For Financial Planning

College For Financial Planning

Introduktion

I næsten 80 år har vi tilbudt førende økonomisk uddannelse til studerende og fagfolk, der ønsker at tilføje deres færdigheder og fremme deres karriere. I 1972 oprettede vi landets første finansielle planlægningsoplysninger, CFP®-certificeringen. I dag er vi fortsat i spidsen for uddannelse i finansiel planlægning ved at reagere på branchens behov med professionelle betegnelsesprogrammer og kandidatuddannelser, der er designet til at forberede fagfolk til at skabe bedre resultater for deres kunder.

Som den eneste udbyder af finansiel uddannelse med stabile akkreditiver på tværs af ni akkrediterede professionelle betegnelser, CFP®-certificering og en kandidatgrad i personlig finansiel planlægning, College For Financial Planning ® - et Kaplan Company giver rådgivere til deres nuværende karrierefaser, mens de tjener kredit til deres næste legitimationsoplysninger.

College For Financial Planning ® - et Kaplan-selskabs uddannelsesprogrammer inden for finansiel planlægning, formuestyring, formueforvaltning og pensionsplanlægning kan hjælpe dig med at forberede dig til at blive en CERTIFICERET FINANCIAL PLANNER ™ -professional, udvide din ekspertise gennem en af vores professionelle betegnelser eller hjælpe du tjener en kandidatgrad i personlig økonomisk planlægning.

Placeringer

  • Centennial

    East Nichols Avenue,9000, 80112, Centennial

    Spørgsmål