College of Gastronomy (Colegio Superior de Gastronomía)
About
Vi tager udgangspunkt i den schweiziske kulinariske undervisningsmetode, som giver mulighed for forståelse af teknikker og procedurer ud over opskrifter. Vægten på praksis og teoretisk dybde konsoliderer din læring. Menneskerne med centrum og grunden til at være overlegen for gastronomi: Uddannelsesorganet og direktørpersonalet lægger al opmærksomhed på de studerendes forbedring for at give dem en solid og integreret formation.
Introduktion
Vi tager udgangspunkt i den schweiziske kulinariske undervisningsmetode, som giver mulighed for forståelse af teknikker og procedurer ud over opskrifter. Vægten på praksis og teoretisk dybde konsoliderer din læring.
Menneskerne med centrum og grunden til at være overlegen for gastronomi: Uddannelsesorganet og direktørpersonalet lægger al opmærksomhed på de studerendes forbedring for at give dem en solid og integreret formation.
Placeringer
- Mexico City
Avenida Sonora,189, 06100, Mexico City