Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Introduktion

Hvorfor CLB?

Tænk globalt

Globaliseringen har dramatisk påvirket alle aspekter af erhvervslivet. Derfor er international erfaring og global eksponering afgørende for at få succes inden for forretnings- og juridiske områder. På CLB stræber vi efter at tilbyde vores studerende en bred vifte af internationale programmer for bedre at udstyre dem til den stadigt skiftende, hurtige globale økonomi. Blandt disse programmer deltager studerende i uddannelsesdelegationer til større forretningsbyer i verden, hvor de studerer i fælles kurser og deltager i bilaterale forskningsprojekter på udenlandske universiteter.

Vores fakultet

CLB er blevet vurderet som den bedste inden for uddannelsesprogrammer, kvaliteten af undervisere og den generelle tilfredshed ved den israelske National Student Union-undersøgelse. Dette skaber sammen med den multikulturelle og forskelligartede studentergruppe et energisk og spændende læringsmiljø.

CLB-fakultetsmedlemmer er førende inden for deres felt og har erhvervet deres doktorgrad og har forfulgt deres post-doktorgrader ved de fineste universiteter i verden, herunder Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago og Oxford.

De er en integreret del af den pulserende akademiske arena på CLB, hvor banebrydende forskning, stimulerende workshops, videnskabelige publikationer og internationale konferencer finder sted.

Vores studerende

CLB's multikulturelle og forskelligartede studentergruppe, individuelle pleje og venlige og støttende miljø giver hver studerende mulighed for at nå deres potentiale. Når de studerende forlader vores døre, er de fuldt udstyret til at erhverve kandidatgrader eller til at deltage i den professionelle arena i mange af de førende virksomheder eller virksomheder i Israel såvel som i indflydelsespositioner i den offentlige sektor.

Fællesskabets udbredelse

CLB lærer eleverne at tænke globalt, men handle lokalt. For at fremme værdier, som det israelske samfund holder af, såvel som at opbygge en bedre fremtidig arbejdsstyrke, fremmer CLB professionel samfundsaktivisme og praktikere, der er uddannede, dygtige og socialt ansvarlige i det forretningsmæssige, juridiske og offentlige område. CLB-studerende har skabt vigtige, nationale og internationale præcedenser gennem vores juridiske klinikker, såsom at slå ned en israelsk lov, der privatiserer fængsler; beskyttelse af asylansøgere og sætte store sociale spørgsmål på den offentlige dagsorden som Israels naturgasressourcer og lige muligheder inden for uddannelse.

Fokuseret på din succes

Karriere Center, rådgivning udføres af et professionelt erfarent team, på en på en basis i overensstemmelse med den studerendes behov. Processen inkluderer personlig vejledning, hjælp til at forberede et CV / CV, forberedelse til interviews gennem simuleringer, professionelle forelæsninger, besøg hos førende virksomheder og jobmesser.

En anden komponent i Career Center-aktiviteten er CLB's ansættelsesmulighedskort med hundredvis af jobmuligheder for CLBs studerende og kandidater.

Placeringer

 • Ramat Gan

  David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål