Keystone logo
College of Saint Mary

College of Saint Mary

College of Saint Mary

Introduktion

På College of Saint Mary tror vi på uddannelsens kraft til at hjælpe kvinder med at realisere deres potentiale, identificere ledelsesstyrker og finde opfyldelse i karriere og liv.

Grundlagt af Sisters of Mercy og inspireret af vores mission, er vi dedikeret til akademisk ekspertise og serviceindlæringsmuligheder, der hjælper kvinder med at udvikle en større følelse af selvtillid og selvværd og tillid til, at de kan tage ud i verden for at gøre en forskel for alle.

Vi byder studerende fra alle verdensreligioner og fra hele landet velkommen. Vi tilbyder overkommelige uddannelser på tværs af et bredt spektrum af nutidens førende områder såsom sygepleje, ergoterapi, lægeassistentundervisning, undervisning med specialiteter, undervisning for karrierevekslere, forretning med vægt på analyse og strategisk kommunikation, juridiske studier og mere. Og vi giver et solidt liberalt kunstundervisningsgrundlag for alle disse majors med muligheder for også at studere kunst og scenekunst her.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Omaha

    Mercy Road,7000, 68106, Omaha

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål