Keystone logo
College O'Sullivan Of Montreal

College O'Sullivan Of Montreal

College O'Sullivan Of Montreal

Introduktion

O'Sullivan College er et lille non-profit-kollegium, der tilbyder studerende personaliserede tjenester i otte (8) specifikke studieprogrammer, som kollegiet har fået et fremragende ry for.

Siden grundlæggelsen i 1916 ligger O'Sullivan College i hjertet af Montreal centrum, tæt på de store og mellemstore virksomheder, der tilbyder studerende praktikophold som en del af deres uddannelse i den virkelige verden af virksomheder.

Ud over at tilbyde de studerende en række personaliserede tjenester og derved skabe ideelle betingelser for studiet, giver kollegiet studerende det nyeste udstyr for at gøre deres læringsoplevelse mere produktiv.

Hvad der virkelig adskiller O'Sullivan fra andre colleges er de nære relationer mellem studerende, lærere og administrativt personale. Studerende behandles med reel overvejelse som et individ med unikke behov og ambitioner. Uanset hvor studerende kommer hjem, i Canada eller i udlandet, oplever alle, der kommer til O'Sullivan, en særlig bånd til andre, der forbedrer deres studieoplevelse.

Placeringer

 • Montreal

  Rue de la Montagne,1191, H3G 1Z2, Montreal

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål