Keystone logo
Colorado Christian University

Colorado Christian University

Colorado Christian University

Introduktion

Colorado's flagskib Christian University

Colorado Christian University blev grundlagt i 1914 og er det førende tværnationale kristne kollegium i Colorado og regionen Rocky Mountain i otte stater og leverer uddannelse i verdensklasse til tusinder af studerende.

Som medlem af Rådet for kristne colleges og universiteter er CCU rangeret blandt de bedste universiteter landsdækkende.

Universitetet tilbyder i øjeblikket mere end 50 graders muligheder for traditionelle studerende gennem College of Undergraduate Studies. Voksne og kandidatstuderende har mere end 80 graders muligheder gennem College of Adult and Graduate Studies og CCU Online.

Strobel Center for Anvendt Apologetik ved CCU fokuserer på at udstyre et stort netværk af kristne, der aktivt er engageret i idémarkedet i lokale kirker og samfund, i medierne, i underholdningsverdenen, på internettet og i hele populærkulturen i orden at bringe åndelig fornyelse til kirken i Amerika.

Colorado Christian University offentlige politiske tænketank, Centennial Institute, arbejder for at forbedre offentlighedens forståelse af de vigtigste spørgsmål, som Colorado og nationen står over for. Etableret i 2009 har Centennial Institute til formål at fremme tro, familie og frihed; undervise i statsborgerskab og forny ånden fra 1776.

Oplysningerne på denne side hjælper dig med at lære mere om, hvad der gør CCU unik, introducere dig til CCUs ledere, finde information om universitetets 100-årige arv og lære fakta og statistik forbundet med universitetet og dets akademiske programmer.

Derudover, hvis du planlægger et besøg i CCU, kan du få kort og retninger til alle CCU's placeringer og anbefalede hoteller nær hovedcampus i Lakewood, Colorado.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Lakewood

    West Alameda Avenue,8787, 80226, Lakewood

    Spørgsmål