Keystone logo
Colorado State University

Colorado State University

Colorado State University

Introduktion

Der er over 30.000 gørere, bygherrer og producenter i Colorado State, der deler de samme kerneværdier, der definerer os som en institution til jordbevilling og styrker vores samfund. Disse værdier giver et solidt fundament, og uanset hvordan de fortolkes, giver CSU-samfundet altid noget mere at stræbe efter.

Inklusion

Der er plads til alle i Colorado State. Det er ikke fordi vi alle er enige med hinanden eller lever livet på samme måde. I stedet er det fordi vi værdsætter og respekterer hinandens forskelle, og vi ved, at vi er bedre rustet til at tackle morgendagens udfordringer, når vi arbejder sammen.

Hvordan ser det ud? Det ser ud til rekordstore niveauer af mangfoldighed i vores studentergruppe, campusressourcer for at hjælpe studerende med at finde deres plads i samfundet og vores principper for fællesskab, der guider os i vores daglige interaktioner.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Fort Collins

  Fort Collins, USA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål