Keystone logo
Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Columbia University Graduate School of Architecture, Planning and Preservation (GSAPP)

Introduktion

En af de ældste og mest fremtrædende kandidatskoler i USA, Graduate School of Arts and Sciences administrerer uddannelsen af kandidatstuderende inden for humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab og tildeler ph.d. for alle afdelinger ved Columbia University.

Nogle GSAS-kandidatuddannelser tilbyder en introduktion på højt niveau til studier inden for traditionelle akademiske discipliner, mens andre giver studerende mulighed for at forfølge nye undersøgelsesfelter gennem et tværfagligt studium eller dyrke eller forbedre faglige færdigheder.

Undersøgelse i GSAS doktorgradsprogrammer begynder med flere års strenge kurser og kulminerer med skrivningen af afhandlingen, et betydeligt stykke uafhængig forskning (eller, i tilfælde af DMA-studerende, originale kompositioner). Doktorgraden kan forfølges i traditionelle discipliner såvel som tværfaglige forskningsområder.

Partnerskaber med forsknings- og kulturinstitutioner i New York forbedrer Columbias uddannelsesmæssige tilbud, mens det store udvalg af industrier centreret i byen giver adskillige muligheder for professionel udvikling.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • New York

    Amsterdam Avenue,1172, 10027, New York

    Spørgsmål