Keystone logo
Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Columbia University School of International and Public Affairs (SIPA)

Introduktion

Columbia University's School of International Affairs blev grundlagt i 1946 i kølvandet på anden verdenskrig. Understreger praktisk træning, skolens mission var at fremme forståelsen af geografiske regioner af vital interesse og at forberede diplomater, embedsmænd og andre fagfolk til at imødekomme de komplekse behov i efterkrigstidens verden.

Skolen opstod i dynamiske regionale institutter, der trak på Columbias berømte ressourcer inden for historie, økonomi, statskundskab, lingvistik og andre områder og viser en tværfaglig vision, der anses for dristig for sin tid. I løbet af 1950'erne og 1960'erne udvidede skolen i omfang og dybde. SIA, som det dengang blev kaldt, udviklede et nationalt og internationalt ry som et førende center for uddannelses- og forskningsprogrammer inden for områdestudier, sikkerhed og internationale relationer. I 1967 var skolen hjemsted for otte regionale institutter, der dækkede næsten alle hjørner af kloden. Oprindeligt anbragt i en række brunsten flyttede skolen til en ny bygning på Columbia Universitys østlige campus i 1971.

I 1981 blev skolen omdøbt til School of International and Public Affairs (SIPA). Derefter begyndte SIPA i begyndelsen af 1990'erne at udnævne sit eget fakultet og tilføjede listen over fremtrædende sociale og naturvidenskabelige videnskabsmænd og humanister allerede ved universitetet.

Som det har gjort i mere end syv årtier, giver SIPA engagerede studerende de nødvendige færdigheder og perspektiver til at blive ansvarlige ledere i den offentlige, private og nonprofit sektor. Skolens mission, der har udviklet sig gennem årene, forbliver tro mod denne historie: at støtte den globale offentlige interesse ved at uddanne studerende til at tjene og lede, og til at producere og dele ny viden om de kritiske offentlige politiske udfordringer, som det globale samfund står over for.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • New York

    West 118th Street,420, 10027, New York

    Spørgsmål