Keystone logo
Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Columbus College Of Art And Design

Introduktion

Velkommen til Columbus College of Art & Design (CCAD). Vi er en af landets bedste private kunst- og designhøjskoler, og vi har været førende inden for uddannelse af en forskelligartet gruppe talentfulde studerende i 141 år. Her vil du blive skubbet til at tænke, skabe og arbejde på højeste niveau. Du vil udforske forskellige medier i vores avancerede faciliteter og vokse fra tæt mentorskab med vores verdensklasse fakultet. Du vil bringe dine ideer til liv, og du vil mestre værktøjerne til at ændre kultur og forretning til det bedre.

Sammen er CCAD og Columbus en stærk kombination: CCAD giver uddannelse, og byen giver netværksmuligheder, der lancerer karriere i både de lokale og internationale kreative industrier. Vores stærke alumni-netværk og vores partnerskaber hjælper vores studerende med at få job lige uden for college.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Columbus

    Cleveland Avenue,60, 43215, Columbus

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål