Keystone logo
Community College Of Denver

Community College Of Denver

Community College Of Denver

Introduktion

Community College Of Denver (CCD) er det eneste community college i byen og amt Denver og er omgivet af historie, kunst, sport og kultur.

Som en af 13 institutioner i Colorado Community College System er CCD den tredjestørste med mere end 8.000 studerende, der tager klasser både online og i klasselokalerne. I 1967 oprettede Colorado-lovgiveren CCD, hvor klasser begyndte tre år senere i et renoveret auto showroom tæt på Civic Center. I løbet af de næste par år udvidede kollegiet til nærliggende detailbutikker på grund af en hurtigt stigende tilmelding. Heldigvis flyttede kollegiet i 1975 til den 150 hektar store Auraria Higher Education Center-campus i Denver centrum.

Oprindeligt stedet for grænsebyen Auraria fra 1858, har campus den ældste bygning i Denver - det tidligere Temple Emmanuel (nu Emmanuel Gallery), et udstillingsområde for studerendes og fakultets kunstværker. CCD er beliggende langs vestbredden af Cherry Creek og er også det eneste samfundskollegium i landet, der deler en campus med to fireårige universiteter - Metropolitan State University of Denver og University of Colorado - Denver. Sammen deler de tre institutioner klasseværelsesbygninger, et fuldt tilgængeligt sundhedscenter, et regionalt bibliotek, fritidsfaciliteter, et scenekunstcenter og en studenterforening.

Deltag i vores rige studentergruppe og start dine pædagogiske mål her på et college, der understøtter sine studerendes mål, fejrer deres præstationer og søger at øge antallet af universitetsuddannede i byen Denver og de omkringliggende samfund.

Placeringer

  • Aurora

    Alton Way,1070, 80230, Aurora

    Programmer

    Spørgsmål