Keystone logo
Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Introduktion

Concordia University St. Paul blev grundlagt i 1893 og tilbyder internationale studerende adgang til uddannelse af høj kvalitet til en overkommelig pris. Campus har en befolkning på omkring 4.500 studerende og er beliggende i tvillingebyerne St. Paul og Minneapolis, MN, hjemsted for næsten 4 millioner mennesker og hovedkvarteret for 15 Fortune 500-virksomheder.

Concordia University St Paul blev grundlagt i 1893 og er rangeret som et top 100 Midwest University af US News and World Report.Internationale studerende vil drage fordel af en uddannelse af høj kvalitet kombineret med de CPT- og OPT-muligheder, venskabsbyerne giver.

MSITM-programmet forbereder eleverne med de virksomhedslederevner, der er nødvendige for at kunne lede teams på den informationsteknologiske arbejdsplads. Ved at integrere virksomhedsledelse og udvikling af tekniske færdigheder forbereder kurserne kandidater med efterspurgte færdigheder og kompetencer. Den gennemsnitlige grundløn for it-løn er omkring 62.000 USD, hvor kandidater på kandidatuddannelsen tjener i et lavt interval på 80.000 USD. Det amerikanske arbejdsministerium forudser, at IT-chefernes beskæftigelse vil vokse med 15 % fra 2014 til 2024, over det dobbelte af vækstraten på 7 % for ikke-IT-lederjobs. Universitetet tilbyder attraktive stipendier og kvalificerende internationale studerende, der betaler fulde studieafgifter i området 17.000 USD.

Ranking

Universitetet rangerer #106 blandt de bedste regionale universiteter i Midtvesten af US News and World Report.

Internationale stipendier

Meritbaserede stipendier på op til $40.000 på bachelorniveau og $9.900 på kandidatniveau.

Undervisningskvalitet

Med et forhold mellem studerende og fakultet på 16:1 tilbyder universitetet hver studerende en individuel læringsoplevelse i et indbydende fællesskab

Vælg Programmer

BS i regnskab; BS i anvendt videnskab; BS i biologi; BA i forretningsledelse; BS i datalogi; BS i miljøvidenskab; BS i internationale studier; BS i matematik; BS i psykologi.

MBA; MBA (Healthcare Management); MS i informationsteknologiledelse; MA i Human Resource Management; MS i ortotik og protetik; MA i Sports Management

Adgangskrav

Bachelor: 5.5 IELTS (eller tilsvarende) og High School Diploma med mindst 2.5 GPA
Kandidat: 6.0 IELTS (eller tilsvarende) og 3.0 GPA fra et akkrediteret universitet.

Startdatoer

januar og august.

71377_11iStock-171247034.jpg
79398_CC2.jpg

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • West Saint Paul

    1282 Concordia Ave, , West Saint Paul

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål