Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Introduktion

Concordia University, St. Paul hilser en mangfoldig elevgruppe velkommen og sætter studerende i stand til at vokse akademisk, åndeligt og interpersonelt. Følelsen af fællesskab på Concordia University, St. Paul – uanset om de er på campus eller online – får studerende til at føle sig som en del af Concordia-familien, når de tilmelder sig et af vores programmer. Vi opfordrer studerende til at udforske deres interesser, engagere sig med professorer og kammerater og nå deres mål gennem akademisk succes.

Online-programmer fra Concordia University, St. Paul er støttende og energiske, så du kan nå dine mål i et fleksibelt digitalt miljø. Vores omfattende programmer er fokuseret på at give dig værdifuld erfaring og avanceret branchekendskab, der stemmer overens med Concordias tradition for akademisk ekspertise. Vores online-fællesskab opfordrer studerende til at udforske deres interesser, engagere sig med professorer og kammerater og nå deres mål gennem akademisk succes og vækst.

Concordia University, St. Paul er akkrediteret af Higher Learning Commission og er medlem af North Central Association. Concordia University, St. Paul har været akkrediteret siden 1967, med genakkreditering givet i 2018.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Spørgsmål