Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Introduktion

Om Skole

Cork English World, Irlands Cambridge prisvindende skole, giver kurser, der er designet til at give de studerende de sproglige færdigheder, der er nødvendige for at kommunikere effektivt og trygt på engelsk. Vores kurser giver også eleverne de færdigheder og strategier, der er nødvendige for at lære engelsk uden for klasseværelset.

Cork English World specialiserer sig på engelsk Sprogkurser og in-service Læreruddannelse for lærere af engelsk som andresprog. Vores metoder er baseret på mere end 30 års kombineret ekspertise og erfaring.

At være førende inden for sproglæreruddannelse, skal CEW være i spidsen for sproglæringsmetoden. CEW har en kernepersonale på 8 personer under ledelse af Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Vores track record er bevist, gang for gang får vi de ønskede resultater.

På Cork English World taler du engelsk i mindst 20 timer om ugen ... flydende engelsk er ikke længere fiktion!

Cork English World tilbyder engelske klasser på mindst 6 niveauer, fra Elementary (A1) til Advanced (C1), med højst 12 studerende pr. Klasse.

Udtalelser

"Mange tak for dette kursus. Jeg havde en dejlig tid her i skolen og i Cork generelt. Jeg er meget glad for at jeg valgte denne skole. Jeg ønskede at forbedre mit engelsk, og jeg har helt klart gjort det og modtaget meget mere også. "(Ekaterina, Rusland)

"Mange tak for alt. Jeg havde en god tid i CEW. Alle er virkelig hyggelige og venlige "(Maiko, Japan)

"Jeg vil helt klart anbefale CEW! Det var ikke kun informativt for mig, men virkelig sjovt. Jeg havde en rigtig sjov tid, glæder mig altid til at komme her om morgenen "

(Romina, Tyskland)

Placeringer

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål