Keystone logo
Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics

Introduktion

foto med tilladelse fra Cracow University of Economics (CUE)

1

Cracow University of Economics (CUE) er den største skole for økonomi i Polen og det tredje største universitet i Krakow , et stort polsk akademisk center. Det var den første institution for videregående uddannelser i Polen, der introducerede studier på engelsk i de tidlige alt = "1990'erne. CUE- kandidater er blandt de mest succesrige i Polen med at matche deres viden og færdigheder med arbejdsgivers behov. For internationale studerende tilbyder vi specielt designede programmer på engelsk . Universitetet har en række internationale kontakter, da fakultetet og studerendes besøg i udlandet til videnskabelige formål såvel som udenlandske praktikpladser og træningsprogrammer er en af universitetets prioriteter. I videnssamfundets og globaliseringsprocessens æra den moderne økonomi bør støttes stærkt af videnskab for at imødegå de internationale markeders udfordringer. Vores universitet tager ansvar for forberedelsen af både polakker og mange udenlandske studerende til at arbejde på det nye globale marked. Internationalt samarbejde mellem forskere og personer, der er involveret i branchen er det mest kritiske link, der er baseret på den viden, der når ud langt uden for Polens grænser.

foto med tilladelse fra Cracow University of Economics (CUE)

133974_Kopiapawilonsportowy.jpg

Fakulteter

Cracow University of Economics har fire fakulteter, som alle har fulde akademiske rettigheder. Disse fakulteter - Fakultet for økonomi og internationale relationer, Fakultet for ledelse, Fakultet for økonomi og fakultet for råvarevidenskab - består af adskillige stole og afdelinger, tilbyder forskellige studiemuligheder for studerende og fagfolk og udfører grundlæggende og anvendt forskning. foto med tilladelse fra Cracow University of Economics (CUE)Fakta og tal ="2>

2
 • Polens største universitet for økonomi, der har arbejdet siden 19alt = "25
 • fire fakulteter
 • om alt = "23 000 studerende
 • forskellige uddannelser på engelsk
 • om alt = "200 partnere over hele verden
 • medlem af prestigefyldte internationale organisationer (dvs. European University Association, Network of International Business and Economic Schools osv.)
 • beliggende i Kraków - førende akademisk center og meget populær turistdestination

Placeringer

 • Kraków

  Rakowicka 27, 31-510, Kraków

  Spørgsmål