Keystone logo
Cranfield School of Management

Cranfield School of Management

Cranfield School of Management

Introduktion

Cranfield School of Management er verdens førende inden for ledelsesuddannelse, forskning og rådgivning i over 50 år og er en eksklusiv handelshøjskole, hvis mission er at forbedre ledelsespraksis. Vi har et globalt ry for at udvikle højtydende ledere inden for teknologi og ledelse - tilskynde dem til at transformere deres organisationer og et bredere samfund.

Cranfield, der er kendt for vores stærke forbindelser til industrien, handler både om forretning og forretning. Vi er et center for forskning, ekspertise og undervisning i verdensklasse, der leverer praktiske ledelsesløsninger gennem en række aktiviteter, herunder ledelse, økonomi, marketing, logistik og supply chain management.

Vi er en af en elitegruppe af skoler verden over, der holder den tredobbelte akkreditering fra AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) og AMBA (Association of MBAs).

Hvad gør Cranfield School of Management unik?

 • Placeret som 3. i Storbritannien og 6. i verden i Business School Teaching Power Rankings 2021 udarbejdet for Financial Times.
 • Uovertruffen undervisningserfaring. Du bliver en del af små læringsteams, der sikrer tæt kontakt og kontinuerlig support.
 • Et modent læringsmiljø. Da vi er et universitet, der kun er postgraduate, vil du være omgivet af ligesindede, der er drevet til at lykkes i deres valgte karriere.
 • Karrierefokuseret læring. Fordi vores undervisning udelukkende er fokuseret på postgraduate og executive niveauer, er den designet til at pleje dine praktiske forretningsfærdigheder og selvtillid og lægger stor vægt på udfordringer i den virkelige verden.
 • Vores omfattende alumni-netværk. Du vil slutte dig til vores netværk af 75.000+ kandidater, hvoraf mange nu har ledende roller i nogle af verdens førende organisationer.

Campus funktioner

Beliggenhed

Cranfield University campus ligger 40 minutter væk fra det centrale London med tog, hvor de nærmeste byer er Milton Keynes og Bedford. London Luton lufthavn er tættest på universitetet, mens Heathrow, Gatwick og Stansted alle er let tilgængelige via tog og bus.

Cranfield Defense and Security er omkring 50 minutter fra London med tog og omkring 25 minutter fra Bristol med tog. Bath, Cheltenham, Bristol og Oxford ligger alle inden for en times kørsel, og London mindre end to timer væk i bil.

Indkvartering

Vi tilbyder både forplejning og egen forplejning på campus, fra opholdsstuer til delte huse, lejligheder for par til huse til familier.

Universitetet kan også hjælpe med at finde privat indkvartering i nærliggende byer og landsbyer. Universitetsværelser på Shrivenham-campus er generelt forbeholdt militære studerende.

Besøg vores websted for at finde ud af mere om vores indkvartering

  Indlæggelser

  Alumni Statistik

  Ranglister

  Cranfield School of Management præsterer konsekvent godt i de store skole- og programspecifikke ranglister, hvilket styrker vores position som en top global ledelsesskole.

  • School of Management: Top 10 i Storbritannien og 34. i Europa i Financial Times European Business Schools 2021-rangeringer
  • MBA på fuld tid: 9. i Storbritannien, 18. i Europa og 76. i verden i Financial Times 2019-rangeringen af fuldtids MBA-programmer
  • Executive MBA: 8. i Storbritannien, 88. i verden og 1. i Storbritannien for tilfredshedsgrad i Financial Times rangering af Executive MBA-programmer 2020
  • Management MSc: 6. i Storbritannien, 28. i verden og 23. i verden for beskæftigelsesegnethed i QS World University Rankings: Masters in Management ranking 2022
  • Management MSc: 9. i Storbritannien og 77. i verden i Financial Times Masters in Management 2021-rangering
  • Finansiering og ledelse MSc: 8. i Storbritannien og 42. i verden overordnet i QS World University Rankings: Masters in Finance Rankings 2022
  • Strategic Marketing MSc: 5. i Storbritannien og 15. i verden i QS World University Rankings: Masters in Marketing Rankings 2022.
  • Logistik og Supply Chain Management MSc: 2. i Storbritannien og 11. i verden overordnet og 7. i verden for beskæftigelsesegnethed i QS World University Rankings: Masters in Supply Chain Management 2022.

  Klik her for at se alle vores placeringer

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Cranfield

   Cranfield School of Management Cranfield, MK43 0AL, Cranfield

  • Cranfield

   Cranfield School of Management Cranfield, MK43 0AL, Cranfield

  Spørgsmål