Keystone logo
Cranfield School of Management MSc i ledelse og iværksætteri
Cranfield School of Management

MSc i ledelse og iværksætteri

Cranfield, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 22.150 / per year *

På campus

* for oversøiske studerende; 12.000 £: til hjemme- / EU-studerende

Introduktion

Vores MSc-ledelse og iværksætteri vil lære dig, hvordan du starter din egen virksomhed, vokser en familievirksomhed eller innoverer i en eksisterende organisation. At studere denne iværksætterkandidatuddannelse vil ikke kun give dig lederegenskaber og iværksætteregenskaber, det vil også tilbyde dig netværksmuligheder, så du kan starte og drive virksomheder effektivt og fantasifuldt.
Vores ledelse og iværksætteri MSc deler kursusindhold, inklusive moduler og andre kursusaktiviteter, med vores top-rangerede Management MSc-kursus, som er placeret 3. i England og 30 i verden i The Economist Hvilken MBA? Masters in Management (MiM) placering i 2019.

• Cranfield School of Management klarer sig konstant godt i international virksomhedsrangering. Vi er 7. i Storbritannien og 44. i Europa i Financial Times European Business School 2019 placeringer.
• Du lærer, hvordan du starter din egen virksomhed, udvikler en familievirksomhed eller innoverer i en eksisterende organisation.
• Vores tilgang til undervisning er designet til at pleje dine praktiske forretningsevner og selvtillid og lægger enorm vægt på udfordringer i den virkelige verden.
• Du vil udvikle den viden og de færdigheder, der kræves til styring og finansiering af nye ventures på tværs af iværksætterlivets livscyklus, fra opstart til exit via salg eller succession.
• Du får mulighed for at deltage i en række fritidsbegivenheder og -initiativer, herunder Cranfield Venture-program, foredragsholdere i iværksætterånd, ledet af Bettany Center for Entrepreneurship og Start-weekends.
• Du har adgang til løbende support inklusive Cranfield Entrepreneurship Association, Cranfield Accelerator Network for Entrepreneurs og Cranfield Business Angel Network.

Ideelle studerende

Stipendier og finansiering

Ranglister

Programresultat

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål