Keystone logo
Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Introduktion

VELKOMMEN TIL CROMWELL EDUCATION

Cromwell UK International Education er en veletableret uddannelsesudbyder, tilbyder en bred vifte af uddannelsesprogrammer i samarbejde med førende universiteter i Det Forenede Kongerige. Cromwells mål er at gøre den nyeste viden med bedste praksis til at forme individet og samfundet til at være effektiv og effektiv til at klare de industrielle og sociale udfordringer i den stadigt forandrede verden med positive værdier.

Cromwell ledes af en gruppe erfarne og uddannede undervisningseksperter, psykologer og tidligere corporate executives styret af stærkt iværksætteri og er oprettet for effektivt at klare de menneskelige potentialer til at udfylde arbejdsmarkedets behov.

De kvalifikationer, som Cromwell tilbyder, fungerer som stepping stones, mens vores joborienterede træning, der vil tage hver elev til toppen af ​​virksomhedens karrierestige og bestræber sig på at gøre alle sine elever beskæftigelige med rigtige holdninger og kvalifikationer. Vi er det første Pearson Assured Center i de nordlige emirater, som satte en international benchmark for uddannelse og uddannelse. Vi leverer verdensstandarduddannelse lokalt bemyndiget af global eksponering.

VORES VISION

Cromwell UK bestræber sig konstant på at bevare sin position som en af ​​de fremtrædende internationale uddannelsesudbydere i regionen for at opretholde og forbedre kvaliteten i undervisning, forskning, offentlige tjenester og økonomisk udvikling ved at give verdenskompetencen lokalt bemyndiget af global eksponering.

MISSION

Transform liv for at tjene samfundet ved at uddanne, skabe viden, international placering og udbrede viden til arbejde i stor skala med ekspertise. Gør yngre generationer mere konkurrencedygtige med Global Market værdier.

Placeringer

  • Ajman

    Behind Honda Showroom, Rumailah, , Ajman

Spørgsmål