Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Introduktion

Velkommen til Biologisk Institut

Hvert semester Biologi afdeling studerende vært for et seminar serie, hvor indbudte talere fra andre institutioner præsentere resultaterne af deres forskning.

Seminarer afholdes på mandag kl 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. serveres pizza på 12:00 i Rm. 200 efter seminaret.

Arrangementet er sponsoreret af Graduate Student Association.

Biologi Club

Den CUA Biology Club er en organisation for alle der er interesseret i biovidenskab. I løbet af skoleåret arrangerer klubben en kombination af sociale og uddannelsesmæssige aktiviteter, som giver mange muligheder for studerende til at interagere med fakultetet og med hinanden. Klubben sponsorer foredrag serie adressering aktuelle emner og andre emner af interesse, og giver medlemmerne muligheder for at etablere kontakter med fagfolk i biovidenskab.

Et udsnit af de seneste Club aktiviteter omfatter: Indbydende fest i begyndelsen af ​​det akademiske år; karriere samtaler; falde middag; foredrag serien; premed-orienterede programmer; Jule fest; end-of-års grill, og; Thanksgiving fond raiser for nogle (Så Andre må spise).

Mission

Center for Advanced Training i Cell and Molecular Biology, en enhed af Biologisk Institut ved det katolske universitet i Amerika er blevet etableret i 1983 som en International Center til at yde sagkyndig uddannelse for videnskabsfolk, teknikere, studerende og ph.d.-stipendiater. Dens fokus er på de nye og etablerede biomedicinsk-relaterede koncepter og teknologier, som giver den største drivkraft for moderne forskning, innovative industrielle applikationer, og sofistikerede diagnostiske laboratoriemetoder.

Placeringer

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Spørgsmål