Keystone logo
China University of Petroleum

China University of Petroleum

China University of Petroleum

Introduktion

historie

Kina University of Petroleum (CUPB) Blev grundlagt i 1953, nomineret som et af de vigtigste nationale universiteter i 1960, og er et 211-nationalt universitet under administration af Undervisningsministeriet. Som et første nationalt universitet i Kina er CUPB's mission at forberede kvalificerede ingeniører og tilbyde god teknisk service til den globale olieindustri gennem sin uddannelse af højeste kvalitet og fremragende forskning.

Universitetsoversigt

Med mange års bestræbelser har CUPB arbejdet på at forbedre sin programkvalitet, der løbende udvikler sig til at være i forkant med forskning og industrielle fremskridt og udvide sine discipliner og forskningsområder. CUPB's nuværende fokus omfatter sine traditionelle energirelaterede felter sammen med den nye udbredelse af bæredygtig og vedvarende energiteknologi og ren energiteknologi, dybvandeteknologi, energistrategi og politikstudie, sikker tekniksteknologi, miljøteknik og energistyring. Der er i alt 16 gymnasier på CUPB, der tilbyder 27 bachelorprogrammer, 99 kandidatuddannelser og 48 ph.d.-uddannelser. Det har 2 nationale nøglelaboratorier, 1 nationalt ingeniørundervisningscenter og 20 ministerielle nøglelaboratorier eller forskningsinstitutter.

Akademikerne, der står for CUPBs position som landsleder inden for energirelaterede emner, er en væsentlig del af det rige akademiske miljø. Der er i alt 1.369 lærere, herunder 229 professorer og 274 lektorer. Blandt dem er der to vindere af Chinese Academy of Science Awards, to vindere af Chinese Academy of Engineering Awards. CUPB har i dag 7.663 bachelorstuderende, 5.426 kandidatstuderende, 1076 ph.d.-studerende og 832 oversøiske studerende fra 52 lande.

Et af principperne i CUPB har været at arbejde tæt sammen med verdens førende energiselskaber som China National Petroleum Corporation, China Petroleum og Chemical Corporation, China National Offshore Oil Corporation, TOTAL Shell, Petronas, Saudi Aramco, Kogas, BP, StatOil , etc. Mere end 65% af sine forskningsprojekter understøttes af disse organisationer. Internationalisering er en af ​​de tre centrale strategiske prioriteter for CUPB, hvis mål er at tiltrække forskere rundt omkring i verden og involvere vores fakultet og elever at udforske verden og dele deres kapacitet med verden gennem forbindelser med CUPBs globale partnerinstitutioner. CUPB har i øjeblikket samarbejde med 120 højere uddannelsesinstitutioner og akademiske organisationer fra 36 lande.

Campus

Kina University of Petroleum, Beijing, er beliggende i et naturskønt område af turistinteresse i Changping County, Beijing, cirka 5 miles til Ming-gravene og 15 miles til Den Kinesiske Mur. Changping er dynamisk endnu tilbagelænet, kulturelt rig men ned til jorden. Man kan nemt udforske Changping til fods eller på cykel med sin perfekte størrelse. CUPB har en smuk campus opdelt i to relativt uafhængige kvartaler, som har fremragende undervisnings- og læringsfaciliteter og veludstyrede boligområder.

Placeringer

  • Beijing

    China University of Petroleum-Beijing, 18 Fuxue Road, Changping, , 102249, Beijing

Spørgsmål