Keystone logo
Czech Technical University in Prague Master of Automotive Engineering
Czech Technical University in Prague

Master of Automotive Engineering

Prague 6, Tjekkiet

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.000 / per year *

På campus

* første år for ikke-EU-studerende: 7000 EUR; andet år for ikke-EU-studerende: 5000 EUR; første år for EU-studerende: 2000 EUR; andet år for EU-studerende: 2000 EUR; studieafgiften for studiet ved TU Chemnitz: ingen. Ansøgningsgebyr: EUR 32

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master i bilindustri er en 2-årig kandidatgrad, og kandidaterne tildeles graderne fra to europæiske lande.

Vejleder: doc. Dr. Ing. Gabriela Achtenová


William Daigneault / Unsplash

127460_photo-1531185907801-2771c11ab782.jpeg

De første to semestre i dette tværfaglige program, der inkluderer konstruktion af motorkøretøjer, produktionsteknologien og dens specifikationer for køretøjer, markedsføring og ledelse undervises på et af følgende universiteter:

 • CTU i Prag (på engelsk)
 • ENSTA Bretagne (på fransk)
 • TU Chemnitz (på tysk)
 • IT Bandung (på engelsk)

De, der vælger at studere deres første år på CTU i Prag, vil blive forsynet med en intens klasse fransk med indfødte talere på Kulturinstituttet på den franske ambassade i Prag. Tyske klasser kan alternativt også leveres af indfødte. Studerende kan også vælge at studere et hvilket som helst af de sprog, der undervises i afdelingen for fremmedsprog ved fakultetet for maskinteknik.

Andetårsstudenter vælger en af specialiseringerne på partneruniversiteterne i Frankrig, Holland, Tyskland og CTU i Prag.

Køretøjsdynamik og ren drivlinekontrolsystemer

Dette program undervises på engelsk på partneruniversitetet HAN i Arnhem, Holland. Kandidaterne får dybt kendskab til køretøjsdynamik og designkontrolalgoritmer for elektromekaniske køretøjssystemer. Den nødvendige viden uddybes også inden for områderne økonomi, ledelse og computerstøttet ingeniørdiscipliner. Programmet inkluderer også guidet praksis, hvor den studerende arbejder med sin / hendes eksamensbevis.

Architecture des véhicules / Konstruktion af køretøjer

Dette program undervises på fransk ved partneruniversitetet ENSTA Bretagne i Brest, Frankrig. Programmet uddyber yderligere de grundlæggende teoretiske discipliner, der er nødvendige for at forstå funktionerne og konstruktionen af køretøjsaggregater som fx termomekanik, væskemekanik, mekanik til stive og deformerbare kroppe og elektronik. Den nødvendige viden uddybes også inden for økonomi, ledelse og computerstøttede ingeniørdiscipliner. Programmet inkluderer også guidet praksis, hvor den studerende arbejder på sin eksamensopgave.

Calculus et Modélisation / Beregninger og modellering

Dette program undervises på fransk ved partneruniversitetet ENSTA Bretagne i Brest, Frankrig. Kandidaterne fik dyb viden inden for simulation og simulering ved hjælp af begrænsede elementer med fokus på motorkøretøjer. Det teoretiske fundament for matematik er blevet udvidet korrekt. Den nødvendige viden uddybes også inden for økonomi, ledelse og computerstøttede ingeniørdiscipliner. Programmet inkluderer også guidet praksis, hvor den studerende arbejder på sin eksamensopgave.

Avancerede drivlinjer

Dette program undervises på engelsk på CTU i Prag. Kandidaterne får dyb viden i konstruktionen af forbrændingsmotorer. De studerende får detaljeret information om simulering af forbrændingsmotorens cirkulation. Programmet indeholder detaljerede oplysninger om fyldning og køling og tilbehør til forbrændingsmotorer. Studerende lærer eksemplerne i laboratoriet og projektklasser. Programmet inkluderer også guidet praksis, hvor den studerende arbejder på sin eksamensopgave.

Brændselscelledrev

Dette program undervises på tysk ved Technical University i Chemnitz i Tyskland. Kandidaterne får dyb viden om elektroniske drev i køretøjer, brændselsceller, akkumulatorer, elektromotorer og elektriske transformere. Eleverne lærer eksemplerne i laboratorietimer. Programmet inkluderer også guidet praksis, hvor den studerende arbejder på sin eksamensopgave.

Graduate's profil

Kandidater fra programmet er uddannet i konstruktionen af motorkøretøjer og deres udstyr på det niveau, der er nødvendigt for at udføre uafhængig forskning og udvikling af køretøjer samt lede sådan forskning. Programmet uddyber den studerendes grundlæggende viden om discipliner, der er nødvendige for at forstå funktionen og strukturen af aggregater af køretøjer såsom termomekanik, fluidmekanik, mekanik i stive og deformerbare kroppe, produktionsteknologi og elektronik. Kandidaten er derfor i stand til straks at engagere sig i projekter i udviklings- og konstruktionsafdelinger hos bilproducenter, designkontorer, og de kan lige så godt begynde at undervise på erhvervsskoler overalt i verden. De studerende accepteres til dette studieprogram efter endt bacheloruddannelse.

Felter

Det første år undervises på engelsk på CTU i Prag (Tjekkiet) med deltagelse af undervisere fra partneruniversiteter (ENSTA Bretagne og HAN).

Indgangsprøver

 • Ingen

Indgangskrav

 • Erklæring om formål (maksimalt 1 side)
 • CV
 • Fyldt selvvurderingsbord
 • Officielt bekræftet kopi af en udskrift af optegnelser og dine eksamensbeviser
 • Engelsk sprogcertifikat
 • To reference breve til dommere, der kender dit arbejde
 • Ansøgningsskema om certifikat for anerkendelse af CTU i Prag
 • Kopi af pas
 • Alle nødvendige dokumenter, der er nødvendige til selve optagelsesprocessen, findes på www.emae.eu
 • Ansøgningsgebyr: EUR 32

Niveau for engelsk

 • TOEFL iBT 79 / TOEFL CBT 213 / TOEFL 550 eller,
 • TOEIC 750, IELTS 6.0

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master i elektrisk køretøjsteknik
  • Bologna, Italien
 • M.Eng. Ingeniør- og bæredygtig teknologiledelse - Automotive eller Smart Building eller Automation Technologies fokus
  • Berlin, Tyskland
 • MBA i Sustainable Mobility Management
  • Berlin, Tyskland