MSc i bæredygtigt landbrug og fødevaresikkerhed
Czech University of Life Sciences - Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Nøgleinformation
Campus placering
Prague, Tjekkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CZK 114.000 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Landbrug og sund mad med respekt for miljøet
Kandidatuddannelsen er skræddersyet til studerende, der er interesseret i miljø, landbrug, fødevareproduktion og fødevarekvalitet, og som er nysgerrige efter, hvordan man styrer fødevareproduktionsaktiviteter på en bæredygtig måde.
Fødevareproduktion står over for nye udfordringer i retning af større bæredygtighed. Der er et stort forbrugertryk mod fødevarekvalitet og -sikkerhed, forbedret folkesundhed og reduceret miljøpåvirkning. EU's forpligtelser over for kulstoffri økonomi og den nye Farm to Fork-strategi antyder kommende ændringer på fødevaremarkederne og vores diætmønstre over for plantebaserede fødevarer. De fremtidige ledere af fødevaresektoren bliver nødt til at tackle disse udfordringer ved at bidrage til udvikling og implementering af bæredygtige fødevareprocesser og relaterede aktiviteter og til udvikling af miljømæssigt og socialt ansvarlige organisationer. Det kan være dig.
Programmet undervises på engelsk og kan studeres udelukkende i Prag eller som et dobbeltuddannelsesprogram med universitetet i Pisa. Valget kan træffes i løbet af det første semester. Dobbeltgradsstuderende tilbringer et semester i Pisa og modtager to eksamensbeviser og akademiske grader.
Du vil lære om bæredygtig landbrugspraksis, tilegne sig viden inden for kemi for at kunne forstå fødevarekvalitet, lære om nye bioteknologiske tilgange, fødevareproduktionsteknikker, bæredygtighed og hvordan man måler bæredygtighed. Du får mulighed for at vælge din MSc. projekt baseret på dine præferencer i et af laboratorierne, enten i vurdering af fødevarekvalitet ved hjælp af top LC-MS- eller NMR-teknikker, genteknikker i Pisa Universitets forskningsfaciliteter og også inden for produktion af fødevareteknologi.
Er dette program velegnet til mig?
Bæredygtigt landbrug og mad er velegnet til dig, hvis ...
➔Du har en passion for miljø, biologi, kemi,
➔Du vil vide, hvordan vores mad fremstilles af "Farm to Fork",
Du bryr dig om fødevarekvalitet og sikkerhed, og du vil vide, hvordan vores mad faktisk produceres og forarbejdes,
OuDu kan lide at studere i et internationalt multikulturelt miljø,
OuDu kan lide at rejse og har lyst til at tilbringe et semester i udlandet,
Du ønsker at deltage i diskussioner om den fremtidige menneskelige diæt og bæredygtighed.
Hvad bliver mine karrieremuligheder?
Du får meget fleksible karrieremuligheder i fødevaresektoren, både nationalt og internationalt. Du vil være en stærk kandidat til:
➔ lederstillinger i statslige organisationer
➔ fødevareindustrier,
➔ SMV'er eller andre organisationer, der er involveret i fødevare- og landbrugssektoren.
Galleri
Programresultat
Programmet undervises på engelsk og kan studeres helt i Prag eller som et dobbeltuddannelsesprogram med universitetet i Pisa. Valget kan træffes i løbet af første semester. Dobbeltgradstuderende vil tilbringe et semester i Pisa og modtage to diplomer og akademiske grader.
Du vil lære om bæredygtig landbrugspraksis, tilegne dig viden i kemi for at kunne forstå fødevarekvalitet, lære om nye bioteknologiske tilgange, fødevareproduktionsteknikker, bæredygtighed og hvordan man måler bæredygtighed. Du får mulighed for at vælge din cand.mag. projekt baseret på dine præferencer i et af laboratorierne, enten i fødevarekvalitetsvurdering ved hjælp af top LC-MS eller NMR teknikker, genteknikker i Pisa University forskningsfaciliteter, og også inden for fødevareteknologi produktion.
Stipendier og finansiering
Ideelle studerende
Dette program er velegnet til dig, hvis:
- har en passion for miljø, biologi, kemi,
- ønsker at vide, hvordan vores mad er lavet fra "gård til bord",
- bekymrer sig om fødevarekvalitet og sikkerhed, og du vil vide, hvordan vores fødevarer faktisk produceres og forarbejdes,
- kan lide at studere i et internationalt multikulturelt miljø,
- kan lide at rejse og har lyst til at tilbringe et semester i udlandet,
- ønsker at engagere sig i diskussioner om fremtidens menneskelige kost og bæredygtighed.
Karrieremuligheder
Hvad bliver mine karrieremuligheder?
Du vil få meget fleksible karrieremuligheder i fødevaresektoren, både nationalt og internationalt. Du vil være en stærk kandidat til
- lederstillinger i statslige organisationer,
- fødevareindustrien,
- SMV'er eller andre organisationer involveret i fødevare- og landbrugssektoren.